Adverteren

Het Kantoorkompas biedt bedrijven die een relatie hebben met de kantoorbranche de mogelijkheid om op ons platform te adverteren. U kunt gericht uw doelgroep bereiken tegen scherpe tarieven. Omdat Het Kantoorkompas zelf SEO-gespecialiseerde tekstschrijvers in dienst heeft, kunnen we u twee varianten in sponsored content aanbieden.

Sponsored content variant 1

U schrijft zelf een informatief en relevant artikel voor onze website en verwerkt daarin één of een aantal links naar pagina’s van uw keuze. Wij verzorgen dan enkel de plaatsing van het artikel op Het Kantoorkompas.

  • U schrijft het artikel, wij plaatsen het
  • Kosten: speciale introductieprijs à €100,- excl. BTW*
  • Plaatsingstermijn: binnen één week nadat u het artikel gereed heeft

Sponsored content variant 2

U vertelt ons globaal waar u wilt dat het artikel over gaat en levert ons de linkjes aan. Wij schrijven vervolgens een informatief en SEO-geoptimaliseerd artikel en plaatsen dit op Het Kantoorkompas.

  • Onze SEO-specialisten schrijven het artikel
  • Kosten: speciale introductieprijs à €250,- excl. BTW*
  • Plaatsingstermijn: binnen één week nadat u ons de opdracht heeft gegeven

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van sponsored content bij Het Kantoorkompas of direct een verzoek tot adverteren indienen? Gebruik onderstaand contactformulier om contact met ons op te nemen of mail ons op info@hetkantoorkompas.nl.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

*Het Kantoorkompas hanteert t/m mei 2015 speciale introductieprijzen voor sponsored content om te concurreren met andere platformen en samenwerkingen te zoeken met verschillende bedrijven voor op de langere termijn.