Over Het Kantoorkompas

Kantoortips en inspiratie, kantoorinrichting en ergonomisch werken

Het Kantoorkompas is een online magazine over trends, tips en tricks binnen de wereld van kantoren. Ik post, samen met mijn webredactie, regelmatig nieuws en artikelen over onderwerpen die raken aan kantoorinrichting, kantoorartikelen en ergonomisch werken.

Team Het Kantoorkompas

Omdat Het Kantoorkompas de laatste jaren enorm gegroeid is, werk ik samen met gepassioneerde redactie. Zij helpen mij met het schrijven van interessante en inspirerende artikelen voor Het Kantoorkompas. Hieronder stel ik de webredactie graag aan je voor!

Isaac Wouters – Hoofdredacteur

Mijn naam is Isaac Wouters en ik ben de hoofdredacteur van Het Kantoorkompas. Samen met mijn redactieteam voorzie ik dit blog dagelijks met diverse informatie en inspiratie over kantoorgerelateerde zaken.

Isaac Wouters, de eigenaar van Het Kantoorkompas

Julia de Leeuw – Schrijver

Hallo, ik ben Julia de Leeuw. In het dagelijks leven ben ik grafisch ontwerper. Naast mijn fulltime baan vind ik het ook erg leuk om te schrijven. Ik vind ergonomisch werken heel belangrijk. Veel mensen krijgen lichamelijke klachten door bijvoorbeeld een verkeerde stoel en verkeerde zithouding. Een fitte werknemer is een goede werknemer! Daarom  ga ik graag voor jullie op zoek naar de beste tips over goede ergonomische werkplekken en bijvoorbeeld een goede ergonomische zithouding.

Julia de Bruin

François van Mierlo – Schrijver

Ik ben François van Mierlo en ik ben 39 jaar. Naast mijn parttime baan als notaris, schrijf ik met veel plezier voor Het Kantoorkompas. Je zult mij voornamelijk terugvinden in de categorie kantoorartikelen en kantoorinrichting. Een praktisch kantoor met goede spullen is de juiste basis voor de werkplek. Het moet comfortabel zijn en minimaal van alle basisgemakken voorzien. Ik heb het niet alleen over spullen, ook geef ik je graag meer informatie nieuwste software.

Francois van Mierlo

Gastblogger worden?

Naast onze eigen redactie werken we samen met gastbloggers en bieden we de mogelijkheid tot sponsored content. Zo krijg je altijd het laatste nieuws en inside information als het gaat om kantoren.

Heb je een vraag of opmerking voor ons team? Neem gerust even contact met ons op!

Groet!

De webredactie

kantoorkompas logo