Verras je collega’s met paasgeschenken: 3 ideeën

0

Zo langzaamaan komt Pasen weer een stukje dichterbij en daar horen natuurlijk ook gezellige ontbijtjes en geschenken bij! Wil je een collega verrassen met een paasgeschenk? Dan bieden wij je in dit artikel enkele ideeën om je op weg te helpen! Dit maakt Pasen net weer dat beetje leuker en stimuleert een werknemer om zich in te zetten voor het bedrijf. Lees snel verder voor 3 leuke paasgeschenk ideeën!

1. Vogelhuis met paaseitjes

Met vogeltjes en kuikentjes kun je de sfeer die bij Pasen hoort goed overbrengen. Schenk je collega een leuk vogelhuisje en wat paaseitjes. Dit kunnen ze dan in de tuin of op het balkon hangen en vullen met iets lekkers voor de vogels. Zo verras je een collega met iets lekkers en schenk je ze ook een leuke accessoire voor buiten!

2. Stel een eigen pakket samen

Een paasgeschenk op maat kan ook zelf samengesteld worden, als het budget dit toelaat. Er zijn diverse bedrijven die paasgeschenken aanbieden. Informeer hierbij naar de mogelijkheden van een zelf samengesteld pakket en combineer diverse items om je collega mee te verassen. Zo kun je het pakket bijvoorbeeld vullen met paaseitjes, een paashaas, paasschuimpjes en dergelijke. Hier kun je vervolgens een leuke verpakking bij kiezen en het pakket is compleet! Denk aan een leuke rieten paasmand, die collega’s daarna nog kunnen gebruiken als broodmandje.

3. Paaschocolade met logo

Als bedrijf kun je er ook voor kiezen om paaschocolade met het logo van het bedrijf te laten bedrukken. Dit kun je laten drukken op de verpakking van een paasei of op een chocoladetablet. Indien er ruimte voor is, is het belangrijk om er ook een kleine tekst met: ‘bedankt voor je inzet!’ aan toe te voegen. Zo voelen je collega’s zich extra speciaal en voelen zij zich gewaardeerd op de werkvloer.

Er zijn ook nog veel andere opties om als paasgeschenk te geven aan je collega’s. Zo kan er naast chocolade ook gedacht worden aan een paascake of een paasbrood bijvoorbeeld. Denk ook aan een toevoeging voor op kantoor. Als er de mogelijkheid is om paaseitjes te laten verpakken in een leuke mok…waarom niet?! Dit is een leuk idee waar je collega wat aan heeft en direct gebruikt kan worden voor een kop koffie of thee. Of zet je collega’s aan het werk en bestel een leuke paaspuzzel voor ze!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hallo, ik ben Julia de Bruin. In het dagelijks leven ben ik grafisch ontwerper. Naast mijn fulltime baan vind ik het ook erg leuk om te schrijven. Ik vind ergonomisch werken heel belangrijk. Veel mensen krijgen lichamelijke klachten door bijvoorbeeld een verkeerde stoel en verkeerde zithouding. Een fitte werknemer is een goede werknemer! Daarom ga ik graag voor jullie op zoek naar de beste tips over goede ergonomische werkplekken en bijvoorbeeld een goede ergonomische zithouding.

Leave A Reply