Inspiratie voor de inrichting van je kantoor nodig? Wij helpen je!

0

Een kantoorruimte. De plek waar je een groot deel van je leven doorbrengt. Je bent er immers bijna net zo vaak als in je eigen huis, als je een fulltime baan hebt. Het is daarom een fijn idee om je kantoorruimte net als thuis te maken. Daarnaast komen ook al je klanten hier langs voor afspraken en andere gelegenheden. Ook dan wil je een representatieve indruk achterlaten. En deze indruk hangt niet alleen van jezelf af, maar ook van de ruimte waarin je werkt. Daarom geven wij een aantal tips waarmee je jouw kantoor helemaal tip top in orde kan maken!

Daglicht

Eén van de meest belangrijke punten in je kantoor is daglicht. Door natuurlijk daglicht krijg je een gezellige en ontspannen sfeer in je kantoor. In de ochtend kun je lekker wakker worden met het ochtendzonnetje en in de middag kun je lunchen terwijl je van het uitzicht geniet (als je een goed uitzicht hebt natuurlijk). Daarnaast is het ook erg lekker als er een keer een raam open kan. Zo heb je in de zomer geen last van een broeikaseffect in je kantoorruimte.

Persoonlijke items

Wat uiteraard ook niet kan ontbreken in je kantoor zijn leuke persoonlijke items. Hierbij denk je al vaak aan foto van de kinderen of van je partner, maar dat hoeft natuurlijk niet perse. Je kan bijvoorbeeld ook een prachtige foto van je reis naar Afrika ophangen of de schelpen die je hebt gevonden op Texel in een pot op je bureau zetten. Op deze manier kun je allerlei leuke ideeën bedenken om je kantoor op te leuken.

Opbergruimte

In je kantoor heb je natuurlijk ook genoeg opbergruimte nodig. Je wil vast niet overal papieren hebben liggen. Dit geeft namelijk niet echt een nette uitstraling. Daarom is het een idee om veel kleine maar leuke kastjes te kopen, waar je al je kantoorbenodigdheden in kan opbergen.

Stopcontacten

Wat vooral ook erg belangrijk is, is genoeg stopcontacten in je kantoor. Zo zul je waarschijnlijk een telefoon binnen het bedrijf hebben, een computer en lampen die allemaal op stroom genereren. Daarom is het handig om er goed naar te kijken hoeveel stopcontacten er nou eenmaal aanwezig zijn. Als toch blijkt dat er te weinig stopcontacten aanwezig zijn in je kantoor, kun je extra stekkerdozen aanschaffen en deze sierlijk verstoppen.

Een bureau en stoelen

De plek waar je het meeste zal doorbrengen in je kantoor is waarschijnlijk achter je bureau. Zorg er dan ook voor dat je bureau groot genoeg is, zodat je genoeg ruimte hebt om er op te werken. Daarnaast is een lekker zittende stoel ook erg belangrijk, aangezien je hier de hele dag op zit. Er zijn dan ook genoeg stoelen, waarbij je geen last zal krijgen van pijnlijke ledematen en waar je prima een aantal uur op kan doorbrengen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply