Een zakelijke prepaid simkaart anno 2020

0

De meeste mensen kiezen er tegenwoordig voor om een mobiel abonnement aan te schaffen in plaats van een prepaid simkaart. Er zijn verschillende redenen waardoor mensen een abonnement boven een prepaid kaart kiezen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat iemand geen geld heeft voor een telefoon en daarom de telefoon bij het abonnement neemt. Op deze manier hoeft diegene de telefoon pas achteraf te betalen en is een abonnement handiger. Toch zitten er een aantal nadelen aan een abonnement. Hier een aantal redenen waarom je een prepaid simkaart aan zou schaffen.

Altijd bereikbaar voor weinig

Als je een prepaid simkaart koopt weet je zeker dat je niet meer gaat betalen dan het bedrag wat jij er op hebt staan. Je kunt bijvoorbeeld geen onverwachte kosten buiten de bundel maken zoals dat bij een abonnement wel kan. Als iemand anders jou belt kost het jou geen geld. Daarom kun je met een prepaidkaart maandenlang bereikbaar zijn zolang je zelf maar niet te veel tegoed opmaakt. Op deze manier ben je veel goedkoper uit dan wanneer je een abonnement neemt. Bij een abonnement betaal je namelijk elke maand een vast bedrag. De enige reden waardoor dat bedrag kan veranderen is wanneer je te veel tegoed gebruikt. Dat gebruikte tegoed zal voor een extra hoog bedrag in rekening worden gebracht. Bij een prepaid kaart is het ergste wat er kan gebeuren dat je tegoed op is. Dat is natuurlijk ook vervelend maar je weet in elk geval zeker dat er geen onverwachte kosten bijkomen aan het einde van de maand.

Opnieuw opladen

Het is heel eenvoudig om een prepaid kaart opnieuw op te laden. Het is alleen wel belangrijk dat je een herlaadkaart hebt. Als je een normale prepaid kaart hebt kun je die niet opladen. Als je nieuw tegoed wil zul je naar de winkel moeten om een nieuwe simkaart te gaan kopen. Aangezien je er waarschijnlijk geen zin in hebt om elke keer als je tegoed op is naar een winkel te gaan is daar een oplossing voor ontwikkelt. Ze verkopen namelijk een herlaadkaart op prepaidsimkaarten.be. Met zo’n herlaadkaart kun je heel eenvoudig nieuw tegoed op je simkaart zetten. Dit gaat allemaal via je telefoon en is van de ene op de andere minuut gebeurd. Het is dus heel voordelig om een prepaid simkaart te kopen. Je kunt zelf precies bepalen hoeveel geld je uitgeeft aan bellen sms’en en internetten. Ook geef je op deze manier geen geld uit wat je nog niet hebt. Het is daardoor voor mensen die weinig geld te besteden hebben een heel goed alternatief voor een abonnement.

Eigen toestel

Veel mensen vinden het een nadeel dat je bij prepaid geen abonnement voor een toestel kunt nemen. Je kunt dit ook van een andere kant bekijken. Doordat je van te voren zelf een mobiele telefoon moet kopen word je er bewuster van hoe makkelijk we tegenwoordig geld uitgeven wat niet van ons is. Niet alleen als het gaat om mobiele telefoons maar ook om andere dingen. Het is financieel gezien de beste optie om voor een prepaid abonnement te gaan.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hallo, ik ben Julia de Bruin. In het dagelijks leven ben ik grafisch ontwerper. Naast mijn fulltime baan vind ik het ook erg leuk om te schrijven. Ik vind ergonomisch werken heel belangrijk. Veel mensen krijgen lichamelijke klachten door bijvoorbeeld een verkeerde stoel en verkeerde zithouding. Een fitte werknemer is een goede werknemer! Daarom ga ik graag voor jullie op zoek naar de beste tips over goede ergonomische werkplekken en bijvoorbeeld een goede ergonomische zithouding.

Leave A Reply