3 x de perfecte gelegenheid om touchscreens in te zetten

0

Een modern bedrijf of instelling kan er niet meer omheen: het gebruik van touchscreens. Touchscreens kunnen gebruikt worden om ideeën te presenteren, maar ook om te overleggen en samen te werken. En dat allemaal op een razendsnelle en interactieve manier! Wil ook jij aan de slag gaan met touchscreens? Wij zetten de 3 perfecte gelegenheden om touchscreens in te zetten op een rijtje.

In de vergaderruimte

Niet alleen whiteboards, maar ook beamers zijn inmiddels zwaar verouderd in de vergaderruimte. Die taak is tegenwoordig grotendeels overgenomen door touchscreens, en met goede reden! Beamers werken vaak traag. Wanneer je een nieuw apparaat aan de beamer wilt aansluiten, ben je meestal lang bezig met het inpluggen van de juiste kabels. Met het gebruik van touchscreens is dit probleem verleden tijd.

Touchscreens kunnen vaak draadloos bediend worden en reageren direct op elke aanraking. Op deze manier kan iedereen zijn ideeën snel en gemakkelijk presenteren. Als je een touchscreen als multi-touchscreen gebruikt, kunnen er zelfs meerdere applicaties tegelijkertijd op hetzelfde scherm gebruikt worden. Dit is ideaal wanneer je touchscreens wilt gebruiken om samen te werken. Er hoeven niet langer bestanden of USB-sticks uitgewisseld te worden.

Op beurzen en evenementen

Als je ervoor kiest om je bedrijf op een beurs of evenement te vertegenwoordigen met touchscreens, maak je indruk. Je laat zien dat het bedrijf vooruitstrevend is en met zijn tijd mee gaat. Je verwelkomt nieuwe technologische ontwikkelingen met open armen! Daarnaast zijn touchscreen de ideale manier om informatie op een interactieve manier over te brengen.

Als je touchscreens inzet op een beurs of evenement zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een aantal tablets, maar ook voor hele touchscreentafels of zelfs -wanden. Op deze manier kunnen meerdere mensen tegelijk gebruik maken van het touchscreen en geef je indrukwekkende, niet te missen presentaties en demonstraties. Zo krijgt het bedrijf de aandacht dat het verdient.

In de klas

Niet alleen bedrijven hebben baat bij het gebruik van touchscreens; ook op scholen raakt het gebruik van touchscreens steeds meer geïntegreerd. Vooral op middelbare scholen werken leerlingen tegenwoordig vaak met tablets in plaats van met pen en papier. Een groot voordeel hiervan is dat de leerlingen hun materialen niet meer kunnen kwijtraken of vergeten. Ook maakt het opdrachten en projecten in groepsverband een stuk makkelijker.

Voorheen waren leerlingen vaak eindeloos bezig met het uitwisselen van papieren blaadjes en het e-mailen van bestanden. Met het gebruik van touchscreens gaat dit allemaal een stuk sneller. Ook docenten kunnen tijdens de les gebruik maken van touchscreens, bijvoorbeeld om lesmateriaal op een duidelijke manier uit te leggen, zowel klassikaal als één-op-één.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply