Bedrukte waterflesjes voor op kantoor

0

Water op kantoor is een must. Niet iedereen zal het er mee eens zijn, maar voor een goede werksfeer is het zelfs nog belangrijker dan koffie! Helaas heeft water een saai imago en wordt er veel vaker gekozen voor een cappuccino of zelfs voor frisdranken met ontzettend veel suiker. Maak het drinken van water daarom aantrekkelijk door middel van een waterflesje bedrukt met eigen logo. Hierdoor kun je indruk maken op je klanten en verhoog je de productiviteit en kwaliteit van je medewerkers!

Een bedrukt waterflesje voor een goede indruk

Wanneer klanten of prospects op kantoor komen voor een afspraak, wil je natuurlijk een goede indruk achterlaten. Je hebt een geweldige presentatie voorbereid en iedereen die aan de vergadering deelneemt ziet er tot in de puntjes verzorgd uit. De kans is zelfs groot dat je de koffie serveert in een kopje met het logo van je eigen organisatie erop. Maar wat als je klanten liever wat water willen? Geef ze niet zomaar een glaasje water, maar maak meer indruk op ze door een mooi bedrukt flesje met eigen logo aan te bieden. Het ziet er ontzettend professioneel uit en het geeft je een mogelijkheid om het ijs te breken voorafgaand aan de afspraak. Je maakt dus een goede eerste indruk en dit zal goed onthouden worden door je klanten of prospects.

Water in een flesje is een wondermiddel

Water is belangrijk voor een hoge productiviteit en concentratie. Wanneer je te weinig water drinkt kan dit leiden tot vermoeidheid, stress en hoofdpijn. Allemaal klachten die niet echt bevorderend zijn voor een hoge productiviteit. Daarom is het belangrijk dat werknemers ten alle tijden beschikking hebben over voldoende water. Waterflesjes zijn hiervoor erg handig. Ze zijn eenvoudig te pakken en je kunt zo handig bijhouden hoeveel water je hebt gedronken. Bovendien kun je de flesjes hergebruiken. Zo ben je ook nog eens duurzaam bezig!

Je eigen waterflesje bedrukken voor events

Je eigen waterflesjes bedrukken met je eigen bedrijfslogo is heel eenvoudig en ook ideaal als je bijvoorbeeld op een beurs staat. Maak een geschikt logo en kies het flesje die je wilt met de gewenste dop. Bedenk goed waarvoor je het flesje wilt gebruiken, zodat het perfect aansluit op de beleving van de persoon die het flesje krijgt. De bedrukte waterflesjes zijn namelijk niet alleen goed te gebruiken op je eigen kantoor. Je kunt ze ook goed inzetten als promotiemateriaal tijdens een evenement of beurs. Een flesje water is namelijk altijd welkom en zal daarom zelden ongebruikt weggegooid worden. Een perfecte manier voor het vergroten van je naamsbekendheid.

Dus wil jij een verfrissende indruk achterlaten? Laat dan je eigen waterflesjes bedrukken!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply