3 ideeën voor relatiegeschenken om aan klanten te geven

0

Relatiegeschenken geef je met een goede reden. Zo is een relatiegeschenk een uitstekende manier om een nieuw product te introduceren, mond-tot-mond reclame te creëren, merkherkenning te versterken of jouw meest loyale klanten te bedanken. Door een relatiegeschenk te laten bedrukken met jouw bedrijfslogo of een persoonlijke tekst krijgt de ontvanger positieve associaties met jouw bedrijf. Ben jij op zoek naar leuke ideeën voor relatiegeschenken? Wij hebben 3 originele relatiegeschenken voor je op een rij gezet.

Zeg bedankt met wat lekkers

Door zakjes met snoep of ander lekkers te laten bedrukken, heb je een leuk kleinigheidje om jouw klanten, medewerkers of vrijwilligers mee te bedanken. Bedrukte chocolade  valt altijd goed in de smaak en je hebt vele mogelijkheden om dit geschenk te personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld de chocolade zelf laten versieren met je eigen logo, tekst of ontwerp of de verpakking helemaal in huisstijl laten maken. Ook lekker: luxe bonbons met logo of reliëf chocolade!

Frisbee als relatiegeschenk

Een bedrukte frisbee is een leuk relatiegeschenk voor verschillende doelgroepen. Zo gaat de frisbee zeker mee naar het strand of park als je deze weggeeft aan jongeren of ouders met kinderen. Door te kiezen voor een frisbee met logo als zakelijk relatiegeschenk, zorg je ervoor dat jouw klanten ook in hun vrije tijd aan jouw bedrijf denken en hier een positief gevoel bij krijgen. Je hebt de keuze uit gigantisch veel verschillende kleuren en hebt voldoende ruimte voor je logo en een tekst. Ook kan het slim zijn om frisbees te bedrukken met jouw website of socials zodat potentiële klanten je gemakkelijk online terug kunnen vinden.

Pen met persoonlijke boodschap

Maar liefst 9 op de 10 mensen heeft minimaal één promotieartikel met logo in bezit. Pennen worden nog altijd het langst bewaard. Ook bureau-artikelen en promotiekleding zijn erg populair. Ook in deze digitale tijd is het dus nog altijd een goed idee om jouw klanten te verrassen met een mooie pen met opdruk. Naast je logo kun je hier ook een motiverende boodschap of quote op kwijt. Op zoek naar een extra bijzonder cadeau? Ga dan voor een pen in een luxe geschenkset met gravering.

Meer ideeën voor relatiegeschenken

Bij het uitzoeken van een geschikt relatiegeschenk is het belangrijk dat jij jouw doelgroep in je achterhoofd houdt en een geschenk geeft dat past bij deze groep. Wil jij meer inspiratie opdoen? Dit zijn onze favoriete relatiegeschenken voor zakelijk professionals die het grootste gedeelte van de dag doorbrengen op kantoor.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hallo, ik ben Julia de Bruin. In het dagelijks leven ben ik grafisch ontwerper. Naast mijn fulltime baan vind ik het ook erg leuk om te schrijven. Ik vind ergonomisch werken heel belangrijk. Veel mensen krijgen lichamelijke klachten door bijvoorbeeld een verkeerde stoel en verkeerde zithouding. Een fitte werknemer is een goede werknemer! Daarom ga ik graag voor jullie op zoek naar de beste tips over goede ergonomische werkplekken en bijvoorbeeld een goede ergonomische zithouding.

Leave A Reply