Top 5 relatiegeschenken voor de zomer

0

Nu het weer warmer wordt en de dagen langer, is het natuurlijk leuk om de relatiegeschenken die jouw bedrijf uitdeelt aan potentiële en bestaande klanten een zomers tintje te geven. Je wilt tenslotte dat jouw klanten het relatiegeschenk met veel plezier gebruiken; hoe beter het cadeau, hoe vaker en langer mensen het geschenk zullen blijven gebruiken. Dit vergroot vervolgens weer de naamsbekendheid van het bedrijf en komt daarnaast het bedrijfsimago ten goede. Om je te helpen een keuze te maken voor het perfecte relatiegeschenk voor jouw klanten zetten wij de top 5 relatiegeschenken voor de zomer op een rijtje.

  1. Een pet

Een pet is een uiterst handig relatiegeschenk: petten worden gedragen door mannen, vrouwen en kinderen en je kunt er alle kanten mee op. Kleur, materiaal, maat, alles kan aangepast worden op het karakter van jouw bedrijf én op de wensen van de doelgroep. Daarnaast is een pet natuurlijk een snelle en goedkope manier van promotie voor jouw bedrijf. Door het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam op de pet te laten drukken laat je in één keer een enorm aantal mensen kennismaken met jouw bedrijf. Een pet is bij uitstek het ultieme relatiegeschenk voor de zomer: wie heeft er op een warme zomerdag tenslotte geen bescherming van de zon nodig?

  1. Een strandtas

Net als een pet biedt een strandtas een divers aanbod aan mogelijkheden wat betreft kleur, materiaal en formaat. Een strandtas is praktisch, gaat vaak jaren mee en biedt het perfecte canvas voor iedere opdruk die jij wilt, of het nou gaat om een bedrijfslogo of een andere afbeelding of tekst. Het is hierdoor de ideale manier om naamsbekendheid voor jouw bedrijf te genereren bij een groot en divers publiek.

  1. Een frisbee

Natuurlijk hoeft niet elk relatiegeschenk alleen maar nuttig te zijn: denk ook eens aan een leuk relatiegeschenk! Frisbees zijn goedkoop, makkelijk te bedrukken, maar vooral ook erg leuk om mee naar buiten te nemen op een mooie zomerdag. Frisbees kunnen gebruikt worden op het strand, maar bijvoorbeeld ook op de camping of in de speeltuin. Met een weet je dus zeker dat jouw relatiegeschenk met veel plezier gebruikt zal worden.

  1. Een strandlaken

Ook een strandlaken kan perfect dienen als visitekaartje voor jouw bedrijf. Sterker nog, vanwege het grote formaat zijn strandlakens misschien nog wel effectiever dan traditionele visitekaartjes! Door strandlakens met daarop jouw bedrijfsnaam of -logo uit te delen, weet je zeker dat je een grote groep mensen aanspreekt; strandlakens worden immers gebruikt op het strand, aan het zwembad en op de camping. Zo bereik je misschien zelfs wel een internationale markt!

  1. Een zonnebril

Een compact geschenk, en daarom gemakkelijk overal mee naartoe te nemen: de zonnebril. Kies je voor een opvouwbare zonnebril, dan is dit relatiegeschenk nog makkelijker mee te nemen! Zonnebrillen zijn een modern en modieus relatiegeschenk, waar zeker in de zomer veelvuldig en dankbaar gebruik van zal worden gemaakt.

Meer dan genoeg keuze voor een zomers relatiegeschenk dus! Relatiegeschenken maken indruk, zijn een ideale reclamedrager en zorgen voor klantenbinding. Kies vandaag nog het ideale relatiegeschenk voor jouw bedrijf!

Dit artikel is aangeboden door Van Helden Relatiegeschenken.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply