Dit zijn de leukste cadeaus om aan je zakelijke relaties mee te geven

0

Je bedrijf bestaat natuurlijk niet alleen dankzij jouw ongekende talenten, je kunt er ook van leven doordat je genoeg klanten hebt die jouw bedrijf kennen en blij zijn met de producten of diensten die je levert. Ook zakelijke partners zijn belangrijk voor het voortbestaan van jouw bedrijf, dankzij goede samenwerkingen, gezamenlijke inkoop of goede inkoopsprijzen voor jou. Kortom, ook de zakelijke relaties wil je graag je waardering tonen. Maar hoe pak je dat aan? Wat mag een relatiegeschenk kosten? Waarmee kun je wel en niet op de proppen komen? Het kan best lastig zijn om precies het goede cadeau te vinden. Het belangrijkste is natuurlijk dat je iets kiest dat past bij de ontvanger, dus het is wel zaak je te verdiepen in je zakelijke relaties. Maar heb je dat eenmaal gedaan, dan nog kan het ingewikkeld zijn het juiste cadeau te vinden. Maar geen zorgen, wij helpen je, dit zijn de leukste cadeaus voor jouw zakelijke relaties.

1. Gepersonaliseerde kantoorartikelen

Je zakelijke relaties hebben zelf ook een bedrijf en een deel van hun werkzaamheden, of misschien wel alle, vindt op kantoor plaats. Een goed relatiegeschenk speelt in op de situatie van jouw klant en dus kan een gepersonaliseerd kantoorartikel een heel goed idee zijn. Je slaat daarmee immers twee vliegen in één klap. Geef je zakenrelatie een gegraveerde Parker pen, dan heeft hij of zij altijd een handige pen bij de hand om briljante ingevingen te noteren en mooie deals te ondertekenen. Maar tegelijk kun jij zorgen dat je dag in, dag uit gezien wordt door diezelfde klant. Want dit zijn de mogelijkheden voor kantoorartikelen met eigen logo. Je kunt groots uitpakken en tegelijk slim in je marketing investeren. Hoe gaaf is dat?

2. Culinaire verwennerij

Een andere manier om je zakelijke relaties je waardering te tonen, is door een goede lunch te houden of samen te dineren. Dat kost je misschien wat meer tijd, maar investeer je in een gezellige zakenlunch of een uitgekiend diner op een mooie locatie en dan zul je niet snel vergeten worden. Je geeft misschien niet iets tastbaars weg dat iedere dag in de hand van de ontvanger ligt, maar je creëert wel een fantastische herinnering waar positieve gevoelens aan hangen bij je zakelijke relatie. En dat zorgt voor minstens zoveel goodwill bij je relatie. Een volgende keer zullen ze éérst aan jou denken en dan pas aan je concurrent en dat is precies wat je wilt.

Een leuk cadeau voor je zakelijke relatie is snel gevonden, kies iets dat precies past bij de ontvanger en geniet samen van nog veel zakelijke successen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hallo, ik ben Julia de Bruin. In het dagelijks leven ben ik grafisch ontwerper. Naast mijn fulltime baan vind ik het ook erg leuk om te schrijven. Ik vind ergonomisch werken heel belangrijk. Veel mensen krijgen lichamelijke klachten door bijvoorbeeld een verkeerde stoel en verkeerde zithouding. Een fitte werknemer is een goede werknemer! Daarom ga ik graag voor jullie op zoek naar de beste tips over goede ergonomische werkplekken en bijvoorbeeld een goede ergonomische zithouding.

Leave A Reply