Voordelen van bunq bij het starten van een eigen bedrijf

0

Ga je starten met je eigen bedrijf? Dan wil je het natuurlijk wel in één keer goed doen. Bekijk voor de zekerheid even de gehele checklist voor het starten van een eigen bedrijf zodat je met een gerust hart aan je avontuur kan beginnen.

Je financiën makkelijk maken

Met een zakelijke rekening kun je heel makkelijk je werk en privé gescheiden houden. De financiën van je bedrijf worden daarmee erg overzichtelijk. Bovendien kun je met een zakelijke rekening in aanmerking komen voor kredieten. Maar naast deze voordelen is een zakelijke rekening wel zo professioneel. Een rekening met de naam van je bedrijf op de factuur ziet er gewoon heel strak uit.

Super snel een zakelijke rekening openen

Wist je dat je bij bunq al binnen 5 minuten een zakelijke rekening kan openen? In tegenstelling tot veel andere banken gaat de registratie volledig via je telefoon. Zo kan je dus je zelf het moment en de plek kiezen waarop de zakelijke rekening van bunq geopend wordt. Je hebt alleen de app en je ID kaart nodig. Geen papierwerk, geen kantoorbezoeken, geen wachtrijen. Hiermee zorgt bunq ervoor dat je geldzaken supersnel en makkelijk te regelen zijn, zodat jij kan focussen op de groei van je bedrijf!

Meerdere zakelijke rekeningen

Naast waar en wanneer je maar wil je zakelijke rekening openen, biedt bunq nog meer. Om budgetteren eenvoudig te houden kun je bij bunq namelijk tot wel 25 rekeningen openen, allemaal voor één vast maandelijks bedrag.Waarschijnlijk ben je nu nog gewend om alles met een rekening te doen. Meerdere rekeningen kunnen diverse voordelen opleveren. Je hebt namelijk een beter overzicht van de maandelijkse budgetten die je hebt. Een aparte rekening voor personeelsuitgaven, kantoorartikelen, vaste lasten? In de app is een nieuwe rekening in een paar seconden geopend en klaar voor gebruik. En wil je een rekening weer opheffen, dan gaat dat net zo makkelijk. Nergens anders kan je zo gemakkelijk rekeningen openen sluiten en je andere bankzaken beheren.

Realtime boekhouden

Als ondernemer of ZZP’er de boekhouding bijwerken is een van de minst leuke klusjes van het vak. Je kunt je bunq rekeningen heel eenvoudig koppelen aan diverse accountancy software. Daarmee worden al je transacties direct verwerkt in je boekhouding. Je hoeft nooit meer handmatig je boekhouding bij te werken. Een klik op de knop is voldoende. Een zakelijke rekening openen bij bunq scheelt je dus zeeën van tijd!

Heb jij al een zakelijke rekening?

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply