Organiseer een spetterend bedrijfsfeest: 4 tips!

0

Het is iets waar veel medewerkers al lang naar uitkijken: het jaarlijkse bedrijfsfeest. Dat is iets waarbij je groot uit kunt pakken en dat wordt ook wel een beetje van je verwacht. Maar hoe organiseer je eigenlijk een goed bedrijfsfeest? Met deze 4 tips maak je er een spetterend feest van!

1. Kies een geschikte datum

Niets is zo vervelend als mensen op je feestje hebben die de dag daarna weer aan het werk moeten. Kies daarom voor je bedrijfsfeest een dag waarop iedereen z’n handen vrij heeft. Het kan zijn dat mensen wat later komen, omdat hun dienst nog niet is afgerond, maar het is wel zo fijn als iedereen zorgeloos deel kan nemen aan de festiviteiten. En dat gaat niet als je weet dat je morgen weer vroeg op moet. Sluit eventueel de zaak een paar uur, om het feest voor iedereen goed te laten slagen.

2. Kies een mooie locatie

Natuurlijk kun je een bedrijfsfeest in je eigen pand houden, maar zorg dan wel voor leuke aankleding en een gezellige sfeer. Of ga lekker de hort op, met z’n allen feestvieren op een externe locatie kan minstens zo leuk zijn. En als het zomer is, kun je ook lekker buiten een feestje bouwen. Huur bijvoorbeeld een partytent, om het geheel toch een beetje gezellig te houden. Denk er daarbij wel om dat je een partytentverhuur uit de buurt laat komen. Partytentverhuur in het Groene Hart kan goedkoop lijken, maar misschien vind je wel een leuke aanbieding bij Partententverhuur West-Brabant.

3. Richt de catering zorgvuldig in

Veel mensen vinden het lekker om een wijntje of biertje te drinken op een feestje, maar denk erom dat iedereen met elkaar samen moet werken na het feest. Heb je een bedrijfsfeestje? Denk aan de etiquette. Dat houdt onder andere in dat niemand beschonken raakt en gekke dingen uithaalt. Daar kun jij als organisator op inspelen door bijvoorbeeld hippe alcoholvrije cocktails klaar te zetten. Het eten kun je daarbij aan laten sluiten door bijvoorbeeld een Antilliaans of Hawaiiaans thema te kiezen. Als iedereen dan in een passende outfit op het feest verschijnt, is het vanaf het begin een geslaagd feest.

4. Leg herinneringen vast

Niets zo leuk als een poosje na het bedrijfsfeest nog even met z’n allen terugkijken naar hoe leuk het ook alweer was. Deze 4 leukste manieren om een bedrijfsfeest vast te leggen bieden je vast wat inspiratie om te zorgen dat je bedrijfsfeest goed wordt vastgelegd.

Je ziet het, een bedrijfsfeest organiseren is zo moeilijk nog niet. Doe je voordeel met deze tips en alvast veel plezier!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply