Zo huur je de mooiste kantoorruimtes

0

Er is niets belangrijker dan een gezond kantoor. Het is hierbij belangrijk om te kijken naar de behoefte van de werknemer. Zo draagt een gezond kantoor ook bij aan gelukkigere en productievere medewerkers. Dit kan gerealiseerd worden door bijvoorbeeld goede catering, maar ook door een optimale werkplekinrichting. En dat is wat de kantoren en werkplekken van Meettin met zekerheid kunnen bieden. Bent u benieuwd naar wat Meettin u te bieden heeft? Aarzel dan niet om verder te lezen:

Aanbod

Meettin beschikt over zowel werkruimtes als kantoren. Er zijn mogelijkheden om een privé bureau, een duo kantoor, maar ook een grotere ruimte voor meerdere personen te huren. Om makkelijker te kunnen bepalen wat voor u de geschikte ruimte is, staan de opties hieronder voor u op een rijtje.

Private desk

Kunt u het best werken met zo min mogelijk mensen om u heen of geniet u juist van de afwisseling hiervan? Dan is dit de beste keuze voor u. Bij Meettin kunt u namelijk een eigen werkplek in een gedeeld kantoor huren. Deze werkplek beschikt over een zit-sta bureau en een bureaustoel met daarbij een ladeblok en archiefkast.

DUO-kantoor

Werkt u liever niet alleen, maar juist met z’n tweeën? Daarvoor heeft Meettin een DUO-kantoor beschikbaar. Deze werkplek beschikt over twee zit-sta bureau’s en twee bureaustoelen met daarbij een ladeblok om jullie spullen in op te bergen. Daarnaast u en uw  werkpartner onbeperkt zwart-wit printen en krijgt u voor printen in kleur een budget per kwartaal. 

Team-kantoor

Het is ook mogelijk om in teamverband te werken bij het Team-kantoor van Meettin. Zo zijn er in het team-kantoor wel vier plaatsen beschikbaar. Dit bestaat uit vier zit-sta bureau’s en vier bureaustoelen. Daarnaast kunt u en uw team benodigdheden opbergen in een ladeblok. Ook voor dit team-kantoor is het mogelijk om zwart-wit te printen en krijgt u voor printen in kleur een budget per kwartaal. 

Scale-up

Wilt u gebruik maken van een nog grotere ruimte? Dan zit u hier goed, want dit is het allergrootste privékantoor van Mettis. Het kantoor is geschikt voor zes personen in totaal en beschikt over alle voorzieningen die u maar nodig heeft. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte. Ook printen in zowel zwart-wit, als kleur is mogelijk, wanneer u kiest voor Scale-up.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply