3 verschillende parkeerborden voor je bedrijf

0

Zowel bij een groot als klein bedrijf zijn parkeerborden onmisbaar. Zo verzeker jij je personeel van een plek voor de deur en zorg je dat klanten bij je bedrijf de auto kunnen parkeren. Er zijn verschillende soorten parkeerborden beschikbaar, waar elk ook andere informatie op kan staan, zoals: parkeren voor bezoekers, gereserveerd en eigen terrein. Welke soorten parkeerborden er zijn, lees je in onderstaand artikel.

1. Parkeerbord op twee paaltjes

Indien je parkeerplaatsen van een grotere afstand duidelijk in het zicht wilt krijgen, is een parkeerbord op twee paaltjes ideaal. Deze staande parkeerborden staan stevig, zijn snel te herkennen en hebben veel plek voor belettering. Het is een chique parkeerbord die op je bedrijf af te stellen is. Bij alle soorten parkeerborden is er ook de keuze tussen reflecterende klasse, dit houdt de mate van reflectie in. Bij een bedrijf dat s ‘avonds opereert (denk aan een haven of grootschalig magazijn) is dit erg handig omdat de parkeerborden zo goed zichtbaar zijn voor bezoekers en personeel.

2. Parkeerbord op enkele paal

Bij een vast bedrijfspand of tijdelijk pand is het parkeerbord op enkele paal een goede kantoortip.  Deze is namelijk gemakkelijk te plaatsen voor een onbepaalde tijd of tijdelijke aanstelling. Bij het verhuizen van je bedrijf bijvoorbeeld of een snelle onverwachte groei naar een groter pand. Een parkeerbord op een paal is in diverse uitvoeringen beschikbaar, waaronder: parkeerbord wimpel en een curved bord. Naast een parkeerbord waarop bijvoorbeeld bezoekers aangegeven staat, kan er ook een bord met de tekst carpool worden gemaakt voor een milieubewuste manier van rijden.

3. Parkeerdrempel

Een kleine oplossing om parkeerplekken aan te duiden zijn parkeerborden voor parkeerdrempels, ook wel biggenruggen genoemd. Dit is een gebogen bord dat op een biggenrug geplaatst kan worden en zo subtiel de aangewezen parkeerplaatsen aanduidt. Deze worden dan gelijmd of geschroefd op een parkeerdrempel en kunnen dus ook voor tijdelijke aanstelling gebruikt worden. Het materiaal bestaat vaak voornamelijk uit aluminium en is te bedrukken met diverse teksten.

Parkeerborden kunnen van grote waarde voor een bedrijf zijn, want parkeergelegenheid kan (vaak in de stad) schaars zijn. Op eigen terrein is het fijn de controle te houden en zowel bezoekers als personeel een plek dichtbij het bedrijf of de organisatie kunnen bieden. Bij een bedrijf in de stad met te weinig parkeerplekken of geen, is het voor bezoekers niet fijn omdat deze betaald parkeren niet uit de weg kunnen gaan. De tekst op het bord is vaak zelf te bepalen, daarnaast is er een breed scala aan borden beschikbaar, zoals hierboven al aangegeven is. Zorg dus voor het juiste bord dat past bij je bedrijf en denk goed na over welke informatie er op komt te staan!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply