Jouw auto opladen op het werk? Zo kun je dit doen

0

Veel mensen gaan elke dag met de auto naar het werk. Een deel heeft nog een normale auto. Echter zijn er ondertussen auto’s die wat milieuvriendelijker zijn en dat worden er steeds meer. Als je met een elektrische auto naar het werk gaat, is het belangrijk dat je deze ook op het werk kunt opladen. Hiervoor zul je dus een laadpaal nodig hebben. Wil jij weten hoe dit in zijn werking gaat en wat je er allemaal voor nodig zult hebben? Lees dan snel verder!

Een laadpaal op het werk

Een laadpaal op kantoor of in de buurt van een winkel, hotel of andere commerciële locatie is essentieel. Nu veel auto’s zuiniger zijn en er een grote groep mensen gebruik van maakt, kan jouw bedrijf of werkplek extra aantrekkelijk zijn en meer mensen aantrekken. Je zult jouw concurrentie dus zeker een stap voor zijn als je een laadpaal hebt. Naast dat je er mensen mee kunt trekken, zul je er ook meer omzet mee kunnen maken. Als je dus in een laadpaal investeert, zul je jouw investering dus zeker weer terug verdienen. De laadpalen voor bedrijven gaan uiteraard langer mee. Zo zijn ze weer- en schokbestendig. Hoeveel het gaat kosten om laadpalen te installeren, hangt af van het type paal en de infrastructuur op de locatie waar je het wilt installeren. 

Laadpaal benodigdheden

Wanneer je een laadpaal laat installeren zul je een aantal andere zaken nodig hebben. Een voorbeeld hiervan is een laadkabel. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Op het moment dat je ze aanschaft, heb je er 12 maanden garantie op. Daarnaast zul je ook beugels en palen nodig hebben. Hiermee kun je de laadpalen op een flexibele manier installeren. Zo kun je ervoor kiezen om het te installeren tegen een muur, in een voet of juist in het beton. Er zijn dus veel opties mogelijk. Een onderdeel dat je zeker niet kunt missen, zijn stickers voor jouw laadpalen. Je hebt de mogelijkheid om de stickers te personaliseren. Hiermee geef je jouw palen een eigen huisstijl en ‘weet iedereen dat de palen bij jouw bedrijf horen. Met verkeersborden kun je het publiek vervolgens naar jouw laadpalen wijzen. Voordat je gebruik kunt maken van de laadpalen, zul je een laadpas nodig hebben. Deze kun je zelf gratis bestellen voor jouw bedrijf. Om hier gebruik van te kunnen maken, hebben de gebruikers echter wel een abonnement nodig. 

Maak je bedrijf aantrekkelijk

Kortom, kun je jouw bedrijf aantrekkelijker maken met laadpalen, zeker! Hoeveel het kost om laadpalen te installeren hangt af van het type laadpaal. Daarnaast zul je accessoires nodig hebben. Hierbij kun je denken aan een laadkabel. Maar ook beugels en palen waarmee je de laadpalen kunt bevestigen. Tevens heb je stickers nodig. Hiermee kun je ervoor zorgen dat jouw laadpalen herkenbaar zijn. Ook verkeersborden kun je niet missen. Zo kun je bezoekers naar jouw laadpalen leiden. Tot slot kun je zelf laadpassen voor jouw bedrijf  bestellen. Deze zijn gelukkig gratis. Echter hebben de gebruikers van deze passen wel een account nodig voordat ze het kunnen gebruiken. Zie jij het al zitten?

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply