3 redenen om cadeaus aan je werknemers te geven

0

Cadeaus krijgen is leuk, maar cadeaus geven is ook hartstikke leuk! De blije gezichten, de positiviteit en de lovende woorden; daar doe je het allemaal voor. Er zijn talloze redenen om je werknemers in het zonnetje te zetten met een cadeau. Hieronder een aantal mooie, leuke of bijzondere redenen om cadeaus te geven aan je werknemers.

1.    Verjaardag

Een verjaardag is natuurlijk het ideale moment om iemand in het zonnetje te zetten. Een verjaardagscadeau kiezen is niet altijd makkelijk. Je wilt natuurlijk wel een cadeau geven waar iemand daadwerkelijk iets aan heeft. Soms weet je al wat diegene graag voor zijn verjaardag wil, maar in vele gevallen moet je zelf een leuk verjaardagscadeau weten te verzinnen. Daarom is het altijd handig om even bij de persoon in kwestie te pijlen wat hij of zij graag zou willen krijgen. Iets voor in het nieuwe huis, een beauty product, lekker chique dineren of een gezellig dagje weg. Wil je liever voor safe gaan? Kies dan een cadeaukaart die je bij meerdere winkels kunt verzilveren of een restaurant cadeaukaart. Dan laat je de keuze bij de jarige. En lekker shoppen of uiteten is altijd een goed idee!

2.    Jubileum

Een jubileum is een feestelijk moment. Of het nu gaat om een jubileum in een relatie of een jubileum op werk, een jubileum hoor je uiteraard te vieren en daar horen natuurlijk ook cadeaus bij. Een jubileum cadeau voor een relatie is echter wel anders dan een jubileum cadeau dat je geeft aan je werknemers. Je wilt natuurlijk waardering tonen aan je werknemers en iets schenken wat hem/haar lang bij zal blijven. Hierbij kun je denken aan een echt persoonlijk cadeau, zoals bijvoorbeeld een sculptuur of een beeld met gegraveerde tekst of naam. Een bijzonder, persoonlijk cadeau waarmee je je waardering laat zien.

3.    Feestdagen

Feestdagen zijn een andere reden om cadeaus te geven aan je werknemers. Tijdens de feestdagen verdient je personeel om ook in het zonnetje gezet te worden. Hierbij kun je denken aan kerstgeschenken, paasgeschenken, sinterklaasgeschenken en Oud & Nieuw geschenken, maar ook geschenken voor bijvoorbeeld De Dag van de Ondernemer, -Leraar of -Verpleging. Als kerstgeschenk voor je personeel kun je natuurlijk kiezen voor een origineel kerstpakket, maar ook voor kerstgeschenken per post of voor Kerst banket, waarmee je je werknemers verrast met verschillende kerstlekkenrijen zoals een kerst taart in geschenkblik, een heerlijke banketstaaf of feestelijke chocolade. Tijdens Pasen kun je denken aan een lekker paasbrunch pakket of chocolate paaseieren en tijdens Sinterklaas kun je gaan voor chocoladeletters.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply