Waarom een hoekbureau perfect is voor de kantoorkamer

0

De meeste mensen hebben er wel één in huis; een kantoorkamer, werkkamer of studeerkamer. Zeker sinds de coronaperiode zijn deze kamers populairder dan ooit. Heb jij ook een kantoorkamer en is deze toe aan een metamorfose? Een nieuw kleurtje op muur, een nieuwe indeling of nieuw meubilair? De meest ideale toevoeging aan elke werkkamer is een hoekbureau. Dit type bureau levert je de meeste voordelen op. Wij hebben ze voor je op een rij gezet.

Genoeg plek

Dankzij een hoekbureau heb je meer ruimte voor andere apparaten of benodigdheden. Hoekbureaus hebben immers meer werkblad oppervlakte dan een recht bureau. Je kunt je printer er kwijt, een extra scherm of je zet wat ordners op de hoek van je bureau. Ideaal, want zo heb je al deze benodigdheden binnen handbereik en hoef je niet steeds achter je bureau vandaan te komen.  

Opgeruimd staat netjes

Maak je er snel een zooitje van op je bureau? Met een hoekbureau gaat dat niet gebeuren, want met dit type bureau heb je meer mogelijkheden voor het toevoegen van extra ladeblokken of rolblokken. Zo hoef je ook geen extra kasten in de werkkamer toe te voegen die alleen maar meer ruimte in beslag nemen. Je kunt genoeg kwijt onder je hoekbureau. Genoeg opbergmogelijkheden met een hoekbureau dus. 

Elke indeling is mogelijk

Een hoekbureau past mooi in vrijwel elke werkkamer. Je vult een hoek er goed mee op en het staat vaak ook mooier dan een rechthoekig bureau. Daarbij heb je met een hoekbureau veel indelingsmogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de hoek juist niet in de hoek van de kamer te plaatsen. Op die manier kun je met het hoekbureau meer je eigen ruimte creëren in een kamer. Handig wanneer je met meerdere personen op de kamer werkt. Ben je uitgekeken op de indeling, probeer weer eens wat anders!

Hoekbureaus in alle soorten en maten

Door de vele indelingsmogelijkheden, de extra opbergruimte en het grote werkblad oppervlakte is een hoekbureau erg populair. Wil jij ook een hoekbureau kopen? Neem eens een kijkje bij Bureaustoelexpress. Dit bedrijf, gevestigd in Amersfoort, heeft een online webshop met een ruim assortiment hoekbureaus met een grote verscheidenheid aan configuraties, materialen en uitvoeringen. Bureaustoelexpress helpt je graag om tot een passende oplossing te komen. Naast particulieren hebben zo’n 1500 bedrijven via het bedrijf passende hoekbureaus gevonden. Of je nou een klein, groot of een maatwerk hoekbureau zoekt, alles is mogelijk bij Bureaustoelexpress in Amersfoort. 

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply