Luxe vodka voor bijzondere relaties? Bekijk hier voorbeelden

0

Vodka is een dranksoort die op veel verschillende manieren gedronken kan worden. In de mix, als cocktail of on the rocks, het is allemaal mogelijk. Hierdoor is vodka een ideaal geschenk. Luxe vodka doet het goed goed als relatiegeschenk aan je meest gewaardeerde relaties. Wij hebben 3 voorbeelden voor je op een rij gezet. Deze luxe vodka’s zijn niet alleen hoogwaardig van smaak maar zitten ook verpakt in een mooie fles, waardoor dit een leuk geschenk is om te geven en te ontvangen.

Luxe vodka tip #1 – Grey Goose Vodka

Grey Goose Vodka is een bekende naam op het gebied van luxe vodka. Deze drank wordt gemaakt in de regio Cognac in Frankrijk. In deze streek hebben ze veel ervaring met het produceren van hoogwaardige dranken. Vroeger werd vodka enkel gezien als drank om mee te mixen. Grey Goose heeft hier verandering in aangebracht en wilt mensen laten ervaren wat de ware aard van vodka is en welke smaken hierbij passen. De vodka heeft een geraffineerde smaak en wordt gemaakt van tarwe en bronwater. De tarwe wordt voor een eenmalige distillatie gebruikt, zodat het originele karakter gehouden wordt. Grey Goose is een uitstekende vodka om puur te drinken, maar smaakt ook lekker in een mix.

Luxe vodka tip #2 – Beluga Noble Russian Vodka

Beluga is een Russisch vodka merk dat in de loop der tijd is uitgegroeid tot een belangrijke internationale speler. Beluga Vodka is van hoge kwaliteit en het merk heeft zeer veel ervaring in de markt, waardoor het populair is geworden bij liefhebbers van vodka over de hele wereld. Rusland is hét vodkaland bij uitstek. De vodka wordt geproduceerd in het hart van Siberië in de meer dan 100 jaar oude Marijnsk Distillery. De makers geloven dat de natuurlijke, rustige en schone omgeving van de distilleerderij bijdraagt aan de kwaliteit van de vodka. Dit komt onder andere door het schone en pure water dat wordt gebruikt voor de wodka, geput uit lokale Siberische artesische bronnen. Water is het belangrijkste onderdeel in het productieproces van de Beluga wodka’s. De vodka wordt vervolgens minimaal 30 dagen gerijpt tot maximaal 90 dagen.

Luxe vodka tip #3 – Belvedere Vodka

Het Poolse merk Belvedere Vodka bestaat sinds 1993. Het luxe wodka merk maakt deel uit van het bedrijf LVMH, het moederbedrijf van onder andere Louis Vuitton. De naam is afgeleid van het presidentiële paleis Belweder dat ook is afgebeeld op de fles. De wodka heeft een unieke en verfijnde smaak en zit in een prachtige fles waardoor dit een leuk drank relatiegeschenk is. De vodka wordt vier keer gedistilleerd voor een optimale kwaliteit en gemaakt van 100% rogge. Op het moment dat er een oneffenheid in het productieproces wordt geconstateerd, dan wordt de hele partij afgekeurd zodat je zeker bent van de hoogste kwaliteit.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hallo, ik ben Julia de Bruin. In het dagelijks leven ben ik grafisch ontwerper. Naast mijn fulltime baan vind ik het ook erg leuk om te schrijven. Ik vind ergonomisch werken heel belangrijk. Veel mensen krijgen lichamelijke klachten door bijvoorbeeld een verkeerde stoel en verkeerde zithouding. Een fitte werknemer is een goede werknemer! Daarom ga ik graag voor jullie op zoek naar de beste tips over goede ergonomische werkplekken en bijvoorbeeld een goede ergonomische zithouding.

Leave A Reply