Op zoek naar originele drank relatiegeschenken? 3 tips

0

Wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeau voor je medewerkers, collega’s of zakenrelaties, is drank vaak een passend relatiegeschenk. Vanzelfsprekend wil je een fles die goed in de smaak valt. Echter, smaken verschillen. Om die reden hebben wij in dit artikel 3 originele drank relatiegeschenken voor je op een rijtje gezet. Voor iedere smaak wat wils!

1. Vodka

De eerste tip voor wat betreft een origineel drank relatiegeschenk is: kies voor vodka, kies voor Grey Goose. Een Franse premium vodka dat zich een statussymbool onder de vodka’s mag noemen. Ontstaan vanuit de wens een luxe vodka met betere smaken en zachtere tonen te willen. Grey Goose wordt geproduceerd in de cognacstreek; een streek waar de decennialange en bijzondere kennis vandaan komt en waaraan de vodka haar kwaliteit te danken heeft. Wat deze drank als relatiegeschenk nog meer origineel maakt? Grey Goose staat op de lijst van “14 best vodkas”, het is een van de snelst groeiende en meest gevraagde super premium vodka’s in de wereld én wanneer je de fles half op hebt, krijgt de fles een extra 3D-effect en kun je er doorheen kijken.

2. Champagne

De tweede tip als het aankomt op originele drank relatiegeschenken is: ga voor champagne. Er zijn er ontelbaar veel in diverse smaken en samenstellingen verkrijgbaar. Een die tot de top van de champagnes hoort, is de Armand de Brignac Gold. Een helder gouden champagne met een rijkelijke, frisse smaak, ideaal geschikt voor de liefhebber van zoete champagne. Wat deze drank als relatiegeschenk verder origineel maakt? De fles an sich is luxueus te noemen vanwege het feit dat elke Armand de Brignac Gold met de hand wordt bewerkt en tot in perfectie is gedetailleerd. Een andere topper onder de champagnes is de Dom Perignon Rosé Vintage 2004. Een zeer exclusieve champagne vanwege een 10 jaar durende rijpingsproces. Waar de eerste champagne een zeer zachte afdronk heeft door de samenstelling van diverse soorten druiven, is de afdronk van deze champagne te omschrijven als lichtzoet, welke lang blijft hangen.

3. Wijn

Een goede fles wijn is altijd fijn! Wanneer je op zoek bent naar een origineel wijn relatiegeschenk, is de Arrogant Frog een aanrader. Helemaal wanneer de ontvanger ervan een (slechte) grappenmaker is. De Franse maker van deze wijn was namelijk zelf ook wel in voor een geintje en noemde zijn wijnen naar het scheldwoord dat de Engelsen aan Fransen geven: Arrogant Frog. Waarom? Omdat de Engelsen Fransen arrogant vinden (Arrogant) én omdat Fransen kikkerbillen eten (Frog). Wanneer die (slechte) grappenmaker toch meer een bier- dan een wijnliefhebber is, geef hem of haar dan Brugse Zot, te herkennen aan de joker op het etiket.

Voor welke van deze originele drank relatiegeschenken kies jij?

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply