Je medewerkers bedanken; 4 originele kerstgeschenken voor je werknemers

0

Kerst is een uitstekende periode om je personeel in het zonnetje te zetten met een leuk cadeau. Het is een mooi gebaar van waardering en dank voor het afgelopen jaar. Bij het uitzoeken van leuke kerstgeschenken voor je werknemers kom je er al snel achter dat er zeer veel mogelijkheden zijn. Ga jij voor een traditioneel kerstpakket, een cadeaubon zodat je personeel zelf wat uit kan zoeken of kies je voor een van deze vier leuke kerstgeschenken?

Medewerkers bedanken met een kerstcadeau van chocolade

Zo goed als iedereen is gek op chocolade, vandaar dat deze optie bovenaan ons lijstje met tips voor leuke kerstcadeaus voor werknemers staat. Er zijn vele varianten mogelijk bij dit cadeau. Kies voor bedrukte chocolade met logo of tekst om het cadeau helemaal te personaliseren en laat het verpakken in een hip blik of een gepersonaliseerde sleeve. Ook qua vormen kun je jouw creativiteit de vrije loop geven. Schenk bijvoorbeeld chocolade in de vorm van een kerstboom, een ‘like’ of ga voor traditionele en smaakvolle bonbons.

Geef een smoothie maker cadeau

Heeft jouw bedrijf gezondheid hoog in het vaandel en stimuleer je bijvoorbeeld beweging en een gezonde leefstijl door voornamelijk groente en fruit te verkopen in de kantine? Dan is een smoothie maker een uitstekend kerstcadeau voor fitte medewerkers. Met dit apparaat kunnen je werknemers zelf thuis de lekkerste sapjes maken bomvol vitamines, en deze vervolgens meenemen naar het werk. Dit cadeau past waarschijnlijk ook goed bij de goede voornemens waar veel mensen in januari weer mee aan de slag gaan.

Bedank werknemers met een praktische, mooie laptoptas

Personeel stelt praktische en kwalitatieve cadeaus waar ze iets aan hebben doorgaans erg op prijs. Een laptoptas is een uitstekend geschenk voor je werknemers. Je kunt de tas bijvoorbeeld laten bedrukken met je eigen logo waardoor je direct promotie kunt maken voor je bedrijf. Als je een heel pakket wilt geven kun je ook nog een bedrukte powerbank schenken in combinatie met een hoogwaardige laptoptas. Afhankelijk van het budget kun je kiezen voor een stoffen laptoptas of lederen exemplaren die jarenlang meegaan.

Een tijdschriftenabonnement

Nadat er een jaar hard gewerkt is, is het tijd voor wat ontspanning. Je kunt je personeel een persoonlijke bon cadeau doen waarmee ze zelf een tijdschriftenabonnement kunnen uitzoeken die na verloop van tijd weer stopt. Heerlijk bijkomen, met een kop dampende thee of chocolademelk en ontspannen weggestopt onder een dekentje op de bank genieten van een tijdschrift. Je personeel zal je dankbaar zijn!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hallo, ik ben Julia de Bruin. In het dagelijks leven ben ik grafisch ontwerper. Naast mijn fulltime baan vind ik het ook erg leuk om te schrijven. Ik vind ergonomisch werken heel belangrijk. Veel mensen krijgen lichamelijke klachten door bijvoorbeeld een verkeerde stoel en verkeerde zithouding. Een fitte werknemer is een goede werknemer! Daarom ga ik graag voor jullie op zoek naar de beste tips over goede ergonomische werkplekken en bijvoorbeeld een goede ergonomische zithouding.

Leave A Reply