Op zoek naar kerst relatiegeschenken? Hierbij 5 ideeën!

0

De komende feestdagen zijn ideale momenten om waardering te tonen aan zakelijke relaties. Dit kun je doen door het geven van een origineel cadeau. Maar kun jij wel wat inspiratie gebruiken bij het uitzoeken van een geschikt kerstgeschenk voor personeel en relaties? Lees dan snel verder! In dit artikel hebben we vijf ideeën onder elkaar gezet.

1. Champagneset

Kerst en champagne, een ideale combinatie. Met een stijlvolle en luxe champagneset kun je iedereen mee blij maken. De champagneset is niet alleen geschikt om je waardering te tonen voor zakelijke relaties, maar ook aan medewerkers. De set bestaat uit een houten kist, gevuld met een heerlijke fles champagne en twee champagneglazen. De mousserende wijn maakt de kerstdagen van jouw zakelijke relatie gegarandeerd nét iets leuker. Idee: laat de champagneglazen bedrukken met een persoonlijke boodschap of jouw bedrijfslogo om nog meer indruk te maken.

2. Wijnkaraf

Nog zo’n feestelijk relatiegeschenk is de wijnkaraf ‘Gliss’. Deze wijnkaraf met een roestvrijstalen buis die met ijs gevuld kan worden, is niet alleen elegant maar ook handig. Door de siliconen ring kan de wijn makkelijk geschonken worden en de dop, die gemaakt is van bamboe, geeft de karaf een hip tintje. Extra tip van Sprout: kies een relatiegeschenk uit dat niet alleen bij jouw zakelijke relaties maar ook bij jouw bedrijf past.

3. Zakagenda

Een zakagenda is ideaal om in december te schenken. Je zakelijke relatie ontvangt niet alleen een geschenk dat laat zien dat je aan hem of haar denkt, maar kan het ook daadwerkelijk gebruiken in het nieuwe jaar. Een zakagenda is een compact hulpmiddel en past bij iedereen in de tas. Is de agenda ook nog eens bedrukt met jouw bedrijfslogo? Dan zal de zakelijke relatie dagelijks aan jouw herinnerd worden!

4. Virtual Reality bril

Afhankelijk van jouw bedrijf en het imago dat je wilt creëren, kan het zo zijn dat het belangrijk is om jouw zakelijke relaties te laten zien dat je goed meegaat met de tijd. Ook dit kun je doen door het juiste relatiegeschenk uit te kiezen. De Virtual Reality bril is helemaal van deze tijd en zorgt voor een unieke 3D-ervaring. Het is een luxe en eigentijds cadeau dat zonder twijfel zal opvallen tussen alle andere kerstgeschenken.

5. Pocket Mini camera

Geef jouw zakelijke relaties een kans om de komende feestdagen op een unieke manier vast te leggen door een Pocket Mini camera te schenken. De camera is door het kleine formaat makkelijk om mee te nemen en heeft een geheugen van 2 GB. Ook leuk: verstuur dit relatiegeschenk samen met een teamfoto van de medewerkers van jouw bedrijf en een persoonlijke boodschap.

Al met al, genoeg keuze! Wij wensen je veel succes met het uitzoeken van leuke en bijzondere kerst relatiegeschenken!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply