5 voorbeelden van RVS meubilair voor bedrijven

0

RVS meubilair #1. Wijnrekken

In de horeca is het uitstralen van sfeer en gevoel ontzettend belangrijk. Want gasten van een hotel, restaurant of café willen zich op hun gemak voelen in een gezellige omgeving. De sfeertrends in deze sector veranderen regelmatig, maar RVS meubilairpast helemaal in de huidige industriële trend van stalen objecten. Denk in een restaurant, café of bar aan een object zoals een roestvaststalen wijnrek om wijnflessen chic te presenteren.

RVS meubilair #2. Stoelen en tafels

Zowel in de horeca als in kantoren zullen stoelen en tafels met poten van RVS niet misstaan. Andere onderdelen van deze meubelstukken – zoals het tafelblad of het zitvlak – kunnen worden gemaakt van materialen als glas of hout voor de tafel en hout of plastic voor de stoel. Afhankelijk van de combinatie maakt het meubel de ruimte in één klap robuust en warm of juist strak en modern. Een ding is zeker: de RVS poten staan super stijlvol.

RVS meubilair #3. Kasten

In de keuken van de horeca worden al vaak kasten van RVS gebruikt. Dit komt omdat op de plekken waar voedsel wordt verwerkt, geen corrosie mag ontstaan. Maar RVS meubelen staan vanwege hun esthetische kwaliteiten ook uitstekend op kantoor. Bovendien kan roestvast stalen meubilair wel tegen een stootje.

RVS meubilair #4. Deuren en kozijnen

Stalen frames voor deuren en kozijnen zijn op het moment immens populair. Het zijn echte eyecatchers voor zowel horeca, kantoren als winkels. De benodigde afmetingen zijn natuurlijk voor elk bedrijf anders en dankzij de veelzijdigheid van staal kun je met gemak RVS op maat laten maken. Daardoor is er altijd een passende oplossing mogelijk.

RVS meubilair #5. Kledingrekken

Heb jij de taak om een kledingwinkel smaakvol in te richten, dan wil je de kleren natuurlijk op een mooie manier ophangen. Je kunt dan gaan voor een standaard kledingrek, maar je kunt ook kiezen voor een opvallend design van RVS. De kleding springt dan nog meer in het oog. En dit zal de verkoop ten goede komen. Heb je meubilair van RVS aangeschaft, vergeet dan ook het onderhoud niet. Hier lees je hoe je roestvrij staal kunt reinigen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply