Een spetterend personeelsfeest organiseren: 5 tips!

0

Door een spectaculair personeelsfeest te organiseren geef je jouw personeel de waardering die ze verdienen en zorg je ervoor dat ze nog lang met plezier voor jouw werken. Wist je dat goede personeelsfeestjes tegenwoordig op de krappe arbeidsmarkt worden gezien als een sterk pluspunt? Wil jij een spetterende avond organiseren? Volg dan deze 5 tips.

1. Begin op tijd met plannen met het organiseren van het personeelsfeest

Om het leukste personeelsfeest te plannen, is het belangrijk om er vroeg bij te zijn. Begin een aantal maanden van tevoren met het uitzoeken van locaties, het opvragen van offertes bij diverse cateringbedrijven, het regelen van acts of bands die je op wilt laten treden tijdens je bedrijfsfeest en ga zo maar door. Door alles al vroeg op een rijtje te hebben kun je jouw medewerkers op tijd een uitnodiging toesturen. Bedenk ook wie je allemaal uit wilt nodigen. Is aanhang bijvoorbeeld ook welkom?

2. Een indrukwekkende locatie voor je personeelsfeest

Door een mooie locatie uit te zoeken voor je personeelsfeest geef je jouw werknemers echt de kans om op deze avond het werk even los te laten en gewoon te genieten. Kies bijvoorbeeld voor een mooie locatie aan het water of in een landelijke omgeving. Let wel op de bereikbaarheid van de locatie zodat je werknemers geen moeite hebben om thuis te komen. Mocht je kiezen voor een moeilijk bereikbare locatie is het wel zo prettig om vervoer te regelen zodat iedereen veilig thuis kan komen.

3. Lekkere hapjes en drankjes

Het spreekt voor zich dat je jouw personeel smakelijke versnaperingen aanbiedt tijdens het personeelsfeest. Hou hierbij wel de werkcultuur in het achterhoofd en de speciale dieetwensen die sommige medewerkers hebben. Zorg er bijvoorbeeld altijd voor dat er vegetarische en glutenvrije borrelhapjes zijn zodat iedereen kan geniet van lekkere snacks.

4. Live muziek op je personeelsfeest

Muziek maakt je feestje. Regel een goede artiest of band die zorgen voor muziek waar jouw personeel blij van wordt. Goede muziek zorgt voor goede sfeer, waardoor jouw personeel lekker kan dansen en ontspannen. Via een artiestenbureau kun je artiesten en bekende Nederlanders boeken waardoor jouw feest een grote boost krijgt.

5. Goodiebag

Om de avond mooi af te sluiten is het leuk om iedereen een goed gevulde goodiebag mee te geven. Deze kun je bijvoorbeeld vullen met wat lekkere snacks, een mooie fles wijn, een mok met jouw bedrijfslogo of andere originele promotiemiddelen.  Zo kijkt jouw personeel nog lange tijd terug op een geslaagd en gezellig personeelsfeest.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply