Originele kerstpakketten; verras relaties en werknemers met een van deze geschenken

0

Kerst is een tijd van geven. Met een origineel en met zorg samengesteld kerstpakket laat jij jouw zakenrelaties en/of werknemers zien hoe zeer je de professionele relatie waardeert. Uiteraard wil je dat jouw cadeau memorabel is. Gebruik deze 3 tips voor het samenstellen van originele kerstpakketten om Kerst dit jaar nog feestelijker te maken.

1. Een relax(t) kerstpakket

Tijdens de kerstvakantie hebben veel mensen een momentje om bij te komen, zeker na de kerstdagen en voor Oud & Nieuw. Het is leuk om een kerstpakket te geven dat jouw werknemers of relaties gelijk kunnen gebruiken tijdens deze donkere en ontspannen dagen. Vul je kerstpakket bijvoorbeeld met een mooie handdoek, een luxe douchegel of een huidverzorgingsproduct, een goed boek of een magazine en wat lekkere snacks.

2. Geef champagne cadeau

Als je echt wilt uitpakken, verras je jouw zakenrelaties of werknemers met een luxueus champagne kerstgeschenk. Kies bijvoorbeeld voor een authentiek ogende houten doos gevuld met een fles champagne van jouw favoriete merk met daarbij twee mooie glazen of ga voor een stijlvolle cadeauverpakking met bijgeleverde flutes. Met een houten kratje met daarin miniatuur champagneflesjes maak je waarschijnlijk niet alleen je werknemer blij maar ook diens partner. Met een exclusieve champagne laat jij je waardering duidelijk blijken. Wil je nog een persoonlijke noot toevoegen? Stop een handgeschreven briefje bij het pakket met daarop jouw kerstwensen voor de ontvanger.

3. Een duurzaam en gezond kerstpakket

Duurzaam ondernemen is een steeds groter thema binnen organisaties. Als duurzaam bedrijf is het goed om een kerstpakket te schenken dat aansluit bij de kernwaarden van je bedrijf. Stel bijvoorbeeld een kerstpakket samen van enkel biologische producten of geef een smoothiepakket met een kleine blender, een receptenboekje, smoothiebeker en wat zaadjes waarmee jouw medewerkers bijvoorbeeld thuis zelf munt of aardbeien kunnen planten. Het duurt uiteraard nog wel even voordat deze volgroeid zijn en in de smoothie kunnen maar het gaat om de boodschap.

Tot slot: begin tijdig met het samenstellen van een origineel kerspakket

Bij het samenstellen van een origineel kerstpakket is het belangrijk om enkele zaken in overweging te nemen. Allereerst is het belangrijk dat de inhoud van het kerstpakket aansluit bij je organisatie en je kernwaarden. Hou ook rekening met speciale wensen, eventuele allergieën en geloofsovertuigingen van de ontvanger. Begin ook zeker op tijd met het bedenken van jouw kerstpakket. Als je er op tijd bij bent kun je namelijk de producten laten bedrukken met je eigen logo en heb je meer tijd om een echt speciaal geschenk te regelen. Vanaf juni/juli kun je na gaan denken over een leuk kerstpakket. Natuurlijk kun je naast het geven van een mooi kerstpakket nog meer doen om je werknemers te bedanken. Organiseer bijvoorbeeld een gezellig bedrijfsfeest om het jaar goed af te sluiten.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hallo, ik ben Julia de Bruin. In het dagelijks leven ben ik grafisch ontwerper. Naast mijn fulltime baan vind ik het ook erg leuk om te schrijven. Ik vind ergonomisch werken heel belangrijk. Veel mensen krijgen lichamelijke klachten door bijvoorbeeld een verkeerde stoel en verkeerde zithouding. Een fitte werknemer is een goede werknemer! Daarom ga ik graag voor jullie op zoek naar de beste tips over goede ergonomische werkplekken en bijvoorbeeld een goede ergonomische zithouding.

Leave A Reply