Waarom is glasbewassing belangrijk voor jouw bedrijf

0

De glasbewassing van een bedrijvenpand is heel erg belangrijk. Het pand is toch wel een visitekaartje voor jouw onderneming. Daarom wil je natuurlijk dat het ook representatief is. Wanneer de ramen schoon zijn komt er ook voldoende zonlicht binnen.

Wat gebeurt er als de glasbewassing te weinig gedaan wordt?

Wanneer er niet vaak genoeg glasbewassing plaatsvindt dan worden de ramen vies door opspattende regen, andere viezigheden die door de wind tegen de ramen aan waaien maar ook door het aanraken met handen worden ramen vies. Wanneer dan de zon op de ramen schijnt kan je alle viezigheid zien. Dit geeft natuurlijk geen representatief beeld van het bedrijf aan bezoekers. Bij Eresde kunnen ze daar goed advies in geven.

Redenen om glasbewassing regelmatig uit te laten voeren

Wanneer de ramen van het bedrijfspand niet de juiste uitstraling geven omdat ze vies zijn er nog wel een aantal redenen waarom glasbewassing belangrijk is.

●        Als de ramen mooi schoon zijn en bijgehouden dan valt het zonlicht heerlijk naar binnen en is de lichtinval een stuk beter. Dit heeft ook weer een positieve invloed op de gezondheid van de medewerkers.

●        Wanneer de viezigheid die op de ramen zit niet op tijd goed schoongemaakt wordt kan dit schimmels veroorzaken. En juist die schimmels zijn ongezond voor de medewerkers als ze bij de ramen in de buurt komen.

●        Wanneer de glasbewassing goed bijgehouden wordt zorgt het ervoor dat de levensduur van de ramen en kozijnen langer zijn. Hiermee zorg je ervoor dat de levensduur van het pand verlengd wordt. Het vuil kan natuurlijk ook nog krassen veroorzaken.

●        Wil je graag dat het pand van je onderneming er als nieuw uitziet dan is glasbewassing daar toch zeker wel een snelle en goedkope manier.

●        Glasbewassing is een grote verbetering wanneer je het pand te koop gaat zetten. Omdat het pand fris en helder oogt, kan dit effect hebben op de verkoopwaarde.

Zelf glasbewassing doen of uitbesteden

Je kunt natuurlijk overwegen om de glasbewassing zelf te doen maar wanneer je het uitbesteed wordt het met professionele apparatuur gedaan. Wanneer je het uitbesteed ben je verzekerd van schone ramen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply