3 redenen om je bedrijfslogo te laten drukken op je bedrijfskleding

0

Nette bedrijfskleding is absoluut iets van deze tijd. Steeds meer bedrijven erkennen namelijk het belang van goede zichtbaarheid richting hun (potentiële) klanten. Om dit te bereiken zorgen ze voor goede reclame en bijvoorbeeld ook voor werknemers die de waarden van het bedrijf uitdragen. Bedrukte bedrijfskleding kan daarbij een handje helpen. Waarom dat zo is leggen we je uit in het volgende artikel. Daarin komen drie redenen aan bod waarom het heel verstandig is om je bedrijfskleding te voorzien van een bedrijfslogo!

1. Professionele uitstraling

De eerste reden om je bedrijfslogo op je bedrijfskleding te laten plaatsen is natuurlijk vanwege de professionele uitstraling die dit met zich meebrengt. Met bedrukte bedrijfskleding wordt je zichtbaarder voor klanten en kunnen potentiële klanten gemakkelijker met je in contact komen. Daarnaast zegt een bedrijfslogo iets over jou als bedrijf. Blijkbaar ben je als bedrijf en als personeel trots en zelfverzekerd genoeg over jouw product of dienst om met bedrukte werkkleding rond te lopen! Werkkleding bedrukken kan dus een prima opsteker zijn voor je imago!

2. Prijs versus kwaliteit

Naast de professionele uitstraling die je creëert heeft het bedrukken van je bedrijfskleding nog een groot voordeel. Namelijk de prijs/kwaliteit verhouding. De prijs voor het laten bedrukken van bedrijfskleding is namelijk relatief laag voor de hoge kwaliteit die je ervoor terugkrijgt. Het bedrukken van bedrijfskleding gaat veelal computergestuurd. Je hoeft zelf alleen maar een ‘drukbaar’ bestand aan te leveren. De technieken van tegenwoordig kunnen vervolgens heel erg gedetailleerd jouw drukbestand overbrengen op je bedrijfskleding! Zo zorg je voor een prachtig en betaalbaar resultaat.

3. Teamgevoel

Een derde reden om te kiezen voor met een logo bedrukte bedrijfskleding is vanwege het teamgevoel binnen je bedrijf dat je hiermee ontzettend kunt vergroten. Iedereen loopt immers met dezelfde kleding en hetzelfde logo rondt. Zo creëer je naast gelijkheid op de werkvloer ook een stukje saamhorigheid onder je werknemers die de teamspirit alleen maar kunnen vergroten. Uiteraard kun je ervoor kiezen om de kleding van je werknemers nog verder te personaliseren. Bijvoorbeeld door de initialen van medewerkers op de borst te laten drukken. Dit is met name handig wanneer men ieder zijn eigen kledingstukken in beheer heeft. Gebruikt iedereen dezelfde kledingstukken, dan kun je vanzelfsprekend voor neutralere opdrukken gaan.

Zoals je ziet heeft het laten bedrukken van bedrijfskleding best een aantal voordelen voor jou als bedrijf! Bekijk daarom de mogelijkheden tot het laten bedrukken van je bedrijfskleding en zorg ervoor dat ook jouw werknemers er van top tot teen verzorgd bij lopen!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply