Raambekleding voor het op kantoor, 3 voorbeelden!

0

De juiste uitstraling geven aan je kantoor is niet altijd een gemakkelijke opgave, er zijn namelijk tal van keuzes die je kunt maken. Welk soort interieur kies je? Hoe deel je jouw kantoorruimte in? Dit zijn allemaal vragen die je zult moeten beantwoorden. Een onderdeel van dat kantoor, waar maar weinig mensen aandacht aan besteden, zijn de ramen in je kantoor. Toch bepalen deze voor een groot gedeelte hoe de sfeer in je kantoor zal zijn. Kies je voor iets onopvallend, of juist niet? In dit artikel geven we je in ieder geval drie voorbeelden van verschillende raambekleding die je kan helpen jouw kantoor er nog beter uit te laten zien!

1. Jaloezieën

Eén van de veelgebruikte soorten raambekleding is de jaloezie. Jaloezieën zijn namelijk in veel verschillende soorten verkrijgbaar, bijvoorbeeld met hout of aluminium. Hierbij bepaal je heel gemakkelijk welke sfeer je wilt creëren in je woning. Met name houten jaloezieën zorgen voor veel warmte en gezelligheid in ruimtes. Aansluitend kun je heel gemakkelijk de hoeveelheid licht bepalen die je door wilt laten. Met deze vorm van lichtregulatie kun je dus heel gemakkelijk de lichtintensiteit aanpassen. Ook zorgen jaloezieën voor het waarborgen van je privacy. Door de lamellen te kantelen beperk je namelijk het zicht van buitenaf waardoor je ongestoord van je rust kunt genieten.

2. Rolgordijnen

Andere steeds vaker voorkomende soorten raambekleding zijn de rolgordijnen. Rolgordijnen zijn er zowel in transparante, semi-transparante en dichte vorm. Dit bepaalt grotendeels in hoeverre men door de rolgordijnen heen kan kijken en in welke mate ze licht doorlaten. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten materialen en vormen. Ieder met hun eigen eigenschappen. Op die manier kun je altijd een rolgordijn vinden dat aansluit op jouw wensen en behoeften en dat zorgt voor de sfeer die jij in je kantoor wilt hebben.

3. Raambestickering

Tot slot is er de mogelijkheid tot raambestickering. Raambestickering varieert van abstracte stickers tot aan zelf ontworpen stickers met bijvoorbeeld je bedrijfsnaam of –logo. Op deze manier kun je je ramen versieren zoals je dat zelf graag wilt. Niet alleen zijn de stickers een goed reclamemiddel, ze zorgen ook voor een stukje privacy en fleuren je kantoor op. De stickers zijn namelijk gemakkelijk in verschillende kleuren en vormen te bestellen waardoor je ze geheel naar wens kunt laten maken.

Zoals je ziet zijn er best een aantal mogelijkheden om de ramen op je kantoor op een leuke en originele manier op te fleuren. Op die manier breng je sfeer aan op je kantoor en kun je jouw kantoor een nog leukere uitstraling geven!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  1/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply