5 ideeën om als relatiegeschenk te geven met naambedrukking

0

Relatiegeschenken zijn een blijvende herinnering omdat je een fysiek item weggeeft. Als je relatiegeschenken met naambedrukking weggeeft zal je goed en mogelijk lang onder de aandacht blijven van je relaties. Wat je zoal als relatiegeschenk kunt geven? Lees enkele ideeën in onderstaand artikel!

1. Dopper

Een dopper bedrukken is een ideaal relatiegeschenk. Met een dopper geef je een duurzaam geschenk weg van eigen bodem. Stimuleer je relaties voldoende water te drinken en draag bij aan het drinkwaterproject van Simavi. Men zal te allen tijde water moeten drinken, zowel op kantoor als buiten het kantoor. Een veelgebruikt geschenk dus, dat ver kan reiken!

2. Powerbank

Net als jijzelf, zijn je relaties hopelijk ook druk bezig met werken en zaken doen. Hierbij is het handig om altijd bereikbaar te zijn, ook op locaties buiten kantoor. Met een powerbank kunnen zij altijd hun telefoon (of andere apparaten) opladen. Een powerbank kan zo groot of klein zijn als je wilt. Ook de kracht van de powerbank kan verschillen en de input van diverse apparaten. Kies dus een redelijk sterke powerbank voor je relaties met vele mogelijkheden. Wanneer je deze bedrukt geeft, kan je er zeker van zijn dat je bedrijfsnaam goed in het geheugen zal zitten en herhaald blijft worden.

3. USB stick

Voor een USB stick geldt hetzelfde als voor de powerbank. Het is een veelgebruikt product dat zowel op kantoor als buiten kantoor zal worden gebruikt. Dit kan overigens ook voor zakelijk als privé gebruik worden ingeschakeld. Met je bedrijfsnaam en logo op een USB stick kom je dus een heel eind! Relatiegeschenken met naambedrukking zijn namelijk perfect voor promotionele doeleinden.

4. Paraplu

Een zeer toepasselijke cadeau, vooral in Nederland is een paraplu. Dit is helaas in enkele seizoenen een dagelijks gebruikt product. Wanneer jij een paraplu met naambedrukking als relatiegeschenk geeft, zal dit door veel ogen gezien worden. Men gebruikt een paraplu buiten, waarbij het in het openbaar vervoer gezien kan worden, onderweg naar een beurs, op bezoek bij andere partners en zo verder. Daarnaast is het een geschenk waarvan je relatie het zal waarderen, denk bijvoorbeeld aan een stormparaplu (hier heeft men veel baat bij en vaak niet in huis).

5. Solar bloem

Een solar bloem is te omschrijven als een makkelijke kantoorbloem. Wil jij zorgen voor sfeer bij je relatie? Dan is dit een ideaal geschenk. Geef een solarbloem met naambedrukking als geschenk en men zal vaak aan je herinnerd worden. De bloem wordt vaak namelijk op het bureau neergezet of in de kantine, plekken waar veel mensen het zullen zien of waar vaak naar gekeken word. Deze bloem ‘leeft’ door solarenergie, hierdoor zullen de bladeren bewegen en lijkt het net echt!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply