Geschikte vloeren voor op kantoor

0

Een kantoor moet natuurlijk een geschikte vloer hebben. Een vloer die goed geïsoleerd is, weinig geluid maakt en makkelijk schoon te maken -en houden is. Daarnaast moet deze binnen de huisstijl van het bedrijf passen en passen bij het kantoor. Welke vloeren geschikt zijn? Dat lees je in onderstaand artikel!

Welke vloer past bij jouw bedrijf?

Voor een goede kantoorvloer kun je een vloerspecialist inschakelen. Deze kijkt dan samen met jou naar alle mogelijkheden, de beste keuze en het tijdsbestek en prijzenpakket. Er zijn namelijk heel wat vloeren om uit te kiezen voor een kantoor. Als je diverse eisen hebt zoals: geluiddempend, vloeistofdicht of een bepaalde look uitstralen, dan is goed overleg nodig.

Bij een ideaal kantoorpand voor jouw bedrijf, hoort natuurlijk ook de meest geschikte vloer. Heb jij bijvoorbeeld een jong bedrijf en houden jullie graag een bepaalde uitstraling, die weergeeft hoe jullie zijn? Kies dan bij een jong en dynamisch bedrijf bijvoorbeeld voor een gietvloer. Deze vloer is heel modern, kan een industriële look uitstralen en komt vooral heel jong en vernieuwend over. Dit is echter wel een vloersoort met een hoog prijskaartje en kan in verschillende stijlen worden afgerond (betonlook en coating). Een gietvloer is overigens zeer geschikt voor vloerverwarming.

Diverse kantoorvloer soorten

Naast een gietvloer kan je ook kiezen voor een tapijt(tegel)vloer. Dit is een veelgebruikte vloer in diverse kantoren. Het is een vloer die warmte goed vasthoudt, geluiddempend is en gemakkelijk schoon te maken. Dan is er ook nog de keuzemogelijkheid laminaat. Hierbij is het noodzakelijk om voor een ondervloer te kiezen, waarbij gekozen kan worden voor eentje die geschikt is voor vloerverwarming. Laminaat is modern en in diverse uitvoeringen beschikbaar. Met een vloersoort als deze kan je alle kanten op. Echter is een vloer als dit niet bepaald geluiddempend, met hakken lopen is bijvoorbeeld niet fijn voor je collega’s en (onder)buren.

Een sfeervol kantoor behoeft een houten vloer. Het is wel een vloer die enige onderhoud nodig heeft. Echter, als je je goed inleest, kan een houten vloer ook op kantoor! Bij een traditioneel bureau of een creatief bureau is dit erg mooi. Houten vloeren zijn er in diverse kleuren en kunnen zo puur mogelijk worden geleverd. Daarnaast kan een houten vloer op diverse manieren worden gelegd voor een speels en sfeervol uiterlijk. Als je bedrijf draait om duurzaamheid hoort hier een duurzame vloer bij. Materialen voor een duurzame vloer zijn bijvoorbeeld, bamboe, natuursteen en kurk.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply