De 5 leukste relatiegeschenken voor het nieuwe jaar

0

De eerste maand van het nieuwe jaar is al in volle gang. De werknemers zijn terug op kantoor en de werkgevers gaan weer aan de slag met de lopende zaken binnen het bedrijf. Tijdens deze drukke maand mag één van de belangrijkste dingen uit het bedrijfsleven niet vergeten worden: het onderhouden van de zakelijke relaties. Het kiezen van gepaste relatiegeschenken is hier een geschikt middel voor. In dit artikel hebben we de 5 leukste relatiegeschenken voor het nieuwe jaar onder elkaar gezet, om je alvast te inspireren.

1. Virtual reality bril

Laten we direct beginnen met het meest hippe relatiegeschenk: de virtual reality bril. Deze bril is helemaal van deze tijd en zal het komende jaar alleen maar populairder worden. Door een virtual reality bril te schenken geen je jouw zakelijke relaties de kans om een unieke 3D ervaring te beleven. Hiernaast geef je als bedrijf de boodschap dat je modern bent en let op de laatste ontwikkelingen.

2. Waterfles met fruitfilter

Ook in 2017 staat ‘het gezonde leven’ centraal. Veel mensen willen meer bewegen en letten extra goed op wat ze eten en drinken. Een waterfles met fruitfilter is een geschikt cadeau om mee in te spelen op deze trend. Geef jouw zakelijke relaties een bedrukte fles cadeau zodat ze, elke keer wanneer ze water drinken, aan jou én jouw bedrijf worden herinnerd.

3. Een bedrukte paraplu

Op zoek naar een luxe relatiegeschenk? Denk dan eens aan het schenken van een bedrukte paraplu. Een bedrukte paraplu is tevens een voorbeeld van een relatiegeschenk dat écht bruikbaar is en ook nog eens voor meer naamsbekendheid zorgt. Hoe vaker de ontvanger de paraplu gebruikt, hoe meer mensen in aanraking komen met het logo van jouw bedrijf. Tip: geef de bedrukte paraplu cadeau in een extra regenachtige periode, om meer indruk te maken.

4. Reiskoffer met logo

Ook een reiskoffer is een luxe relatiegeschenk, waarmee je jouw zakelijke relaties kunt laten weten dat je waarde aan ze hecht. Een reiskoffer komt altijd van pas en is voor mensen die vaak op (zaken)reis gaan nóg leuker om te ontvangen. Goed om te weten: uit onderzoek van het Duitse onderzoeksbureau DIMA Marktforschung is gebleken dat 93% van de ontvangers van relatiegeschenken deze ook daadwerkelijk gebruikt.

5. Powerbank

Voor wie op zoek is naar een goedkoper en kleiner relatiegeschenk, dat eventueel ook makkelijk uit te delen is aan klanten of werknemers, is een powerbank geschikt. Een bedrukte powerbank geeft de ontvanger de kans om altijd en overal een telefoon of een tablet op te laden. Dit relatiegeschenk zal daarom ook gegarandeerd gewaardeerd worden.

Welk relatiegeschenk is jouw favoriet?

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply