De 5 meest geschikte eindejaarsgeschenken

0

We tikken december al weer aan, en dus is het tijd om eindejaarsgeschenken uit te delen. Als bedrijf is het handig om op beurzen producten uit te delen met je logo erop bedrukt. Denk goed na wat je uitdeelt; je wilt niet dat het direct in het onderste laatje in een oud bureau op zolder verdwijnt. Wat zijn nu goede geschenken om te geven aan je zakenrelaties? Laat je door dit artikel inspireren!

1. Groene relatiegeschenken

Duurzaamheid en maatschappelijk betrokken is helemaal van nu, zo lang het maar niet te veel kost. Veel bedrijven laten langzamerhand laadpalen op de parkeerplaats zetten of installeren zonnepanelen op het dak, zodat zij op hun manier kunnen bijdragen aan het milieu.  Je kunt hieraan meedoen en op inspelen door groene relatiegeschenken weg te geven. Denk hierbij aan eco-pennen of eco-notitieboekjes die je kunt laten bedrukken met het bedrijfslogo. Handig én verantwoord!  Duurzaamheid hoeft niet altijd veel te kosten.

2. Gezonde relatiegeschenken

Het einde van een jaar betekent direct het begin van een volgend jaar. Aan het begin van een jaar zijn mensen bezig met goede voornemens. Speel je als bedrijf in op deze goede voornemens, is de kans groot dat je geschenk ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Kies voor relatiegeschenken die inspelen op gezondheid en sport zoals een handdoek, drinkfles of gewichten. Zo zorg je ervoor dat mensen je geschenk bewaren en gebruiken.

3. Wintergeschenken

In de winter is het koud en ga je schaatsen, drink je thee of warme chocolademelk met slagroom en heb je feestjes bij familie en vrienden. Door dat in het achterhoofd te houden, kun je geschikte eindejaarsgeschenken kiezen. Ga voor een leuke mok of juist winteraccessoires als een sjaal of muts. Speel in op de actualiteit en dat betekent: winter.

4. Keukengeschenken

Het hele jaar door staan we in de keuken, maar in de maand december vaak net wat meer dan normaal. Dit komt omdat de feestdagen dan zijn en de meeste mensen wel iets koken of bakken om mee te nemen naar familie of vrienden. Een cake- of taartblik zijn altijd leuk om te geven, of kiest juist voor keukengerei als een spatel, een schort of een kaasset. Kortom, de keuze voor in de keuken is reuze.

5. Vakantiegeschenken

Eind van het jaar gaan mensen wintersporten, maar op vakantie gaat men eigenlijk het hele jaar door. Op vakantie gaan vaak een hoop spullen mee. Als je ervoor zorgt echt iets handigs te kiezen als geschenk, kun je mensen onbewust overtuigen jouw product mee te nemen op vakantie. Kies bijvoorbeeld iets om spullen in op te bergen als een reistas of ga voor functioneel: een paspoorthouder of zaklamp.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply