Geschenken die je als werkgever kunt geven op Valentijnsdag

0

Als werkgever wil je graag dat je werknemers tevreden zijn en elke dag met plezier naar hun werk gaan. Dat is voor fijn voor je werknemers, maar ook voor jou als werkgever. Je wilt immers dat de werkzaamheden die je werknemers moeten uitvoeren goed verlopen. Door je werknemers af en toe te belonen voor hun werk laat je merken hoe je hun prestaties waardeert. Valentijnsdag is hier een mooi moment voor!

Smaakvolle geschenken

Je wilt graag dat je werknemers unieke relatiegeschenken ontvangen en geen nietszeggende bedankjes. Geef bijvoorbeeld een kokertje dat gevuld is met chocolade harten waarmee je laat blijken hoezeer jij het waardeert dat jouw medewerkers zoveel hart voor hun werk hebben, net als jijzelf. Het leuke is dat je dit cadeau ook nog kunt personaliseren. Je kunt namelijk een sticker toevoegen naar eigen ontwerp. Bijvoorbeeld het logo van je bedrijf met daarbij een korte tekst.

Geschenken met een knipoog

Waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord, maar een anti-stress hart is erg leuk om te geven aan je medewerkers als knipoog naar degenen die de ware liefde nog niet hebben gevonden. Niet zo gek, want het aantal alleenstaanden in Nederland stijgt. Het gaat om een klein rood hartje dat tegelijkertijd een stressbal is. Je kunt het bijvoorbeeld aan je sleutelbos hangen. Ook dit relatiegeschenk kun je laten bedrukken waardoor het nog persoonlijker wordt. Zo zijn er meer geschenken met een knipoog die je kunt geven aan je werknemers.

Geschenken voor het hele jaar

Je hebt voor meerdere momenten in het jaar geschenken die specifiek bij dat moment passen. Denk bijvoorbeeld aan eindejaarsgeschenken of speciale dagen zoals de dag van de vrijwilliger. Maar je hebt ook geschenken die het hele jaar door bruikbaar zijn. Een veiligheidslamp in de vorm van een hart die rood licht afgeeft is bijvoorbeeld zo’n geschenk. Ten eerste laat het zien dat je geeft om het welzijn van je medewerkers, en ten tweede is het een geschenk dat het hele jaar zijn nut heeft!

Geschenken voor gezelligheid

Iedereen houdt van gezelligheid met vrienden en familie. Geschenken die hierbij aansluiten zijn altijd een goede keuze. Bijvoorbeeld een chocolade fondue set. Dit soort sets zijn ook te bedrukken met het logo van je bedrijf. Fonduen brengt een romantische sfeer met zich mee en past daarom goed bij Valentijnsdag. Naast de romantische sfeer is het ook nog eens verwennerij voor de smaakpapillen!

Het belangrijkste is dat je de moeite neemt om je werknemers te laten weten hoezeer je hun inspanningen waardeert. Doe dit vooral op een manier die past bij jou en je bedrijf!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply