Maak je bedrijfsfeest compleet met deze 5 tips

0

Het is altijd fijn om je collega’s even in een andere setting te spreken. Organiseer daarom eens een bedrijfsfeest! Je leert elkaar dan ook op persoonlijk vlak kennen en er is meer ruimte voor smalltalk. Maak je bedrijfsfeest compleet met deze 4 tips en je medewerkers zullen er nog lang over napraten.

Bedrijfsfeest tip 1. Zorg voor afstand i.v.m. corona

In deze tijden is het belangrijk dat je veel ruimte geeft aan je medewerkers. We bedoelen niet figuurlijk, maar echt letterlijk. Kies daarom voor een ruimte waarin alles groots is opgezet. Maar dat is niet het enige. Het is ook fijn om buiten wat ruimte te creëren waar jouw medewerkers even rustig met elkaar kunnen praten. Huur daarom wat partytenten waar men onder kan staan. Gelukkig kun je die overal vinden: van een partytent verhuur in Eindhoven tot een partytent verhuur in Drechtsteden. Je zult er altijd wel eentje vinden.

Bedrijfsfeest tip 2. Regel lekker eten

Met honger naar huis gaan is verschrikkelijk. En goed eten hoort bij een feestje. Niet alleen omdat je de maag gevuld moet blijven, het is bij uitstek ook het moment om andere collega’s tegen te komen – of om bij die ene juist weg te lopen. Zorg ervoor dat je voor iedereen wat hebt. Je hebt vast en zeker mensen in de organisatie die bepaalde allergieën hebben of vanwege bepaalde overtuigingen dingen niet eten. Het is fijn dat er voor hen ook voldoende voedsel is.

Wat altijd goed slaagt is een lekkere barbecue. En tegenwoordig hoeft dat echt niet meer alleen voor de vleesliefhebbers te zijn. Niet alleen kun je er heerlijk groenten op grillen, je kunt ook onderdelen klaarmaken die je vervolgens in een groter geheel gebruikt. Bakken, braden of koken: het kan allemaal op de barbecue. Zelfs een dessert kun je hierop maken. Ziet er toch altijd als een spektakel uit. Wil je meer weten over het inzetten van een barbecue op je bedrijfsfeest? Lees hier drie tips voor een barbecue op een personeelsfeest.

Bedrijfsfeest tip 3. Verzorg vermaak en entertainment

Sommige mensen zijn van nature niet echt socializers. En dan kan zo’n feestje een behoorlijke opgave zijn. Sowieso vinden veel mensen smalltalk en openingszinnen moeilijk. Kies dus altijd leuke vormen van vermaak en entertainment uit. Dan kunnen mensen makkelijk een gesprek met elkaar starten. Dat kan gaan van een goede band tot je hand laten lezen, van een doolhof tot botsauto’s. Niemand is er te oud voor.

Bedrijfsfeest tip 4. Houd je aan de regels

Helaas kunnen bedrijfsfeestjes ook een beetje uit de hand lopen en dat wil je liever niet. Niet iedereen is bekend met de etiquette van een bedrijfsfeest. Natuurlijk wil je die niet zo opleggen. Maar zorg ervoor dat de managers onder je hiervan weten, zodat zij dit voorzichtig met het team kunnen bespreken. Voorkomt een hoop gedoe.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave A Reply