Een BBQ huren voor je personeelsfeest? 3 tips

0

Natuurlijk zie je je collega’s iedere dag al, maar het is altijd leuk om elkaar in een informele setting te treffen. Dat kan uitstekend tijdens het jaarlijkse personeelsfeest. Dat betekent voor sommige mensen niets meer dan feesten op kosten van de zaak, maar het is natuurlijk veel meer dan dat. Je leert elkaar op een andere manier kennen en hebt het ook over andere dingen dan het werk. Is het zomer, organiseer dan een bbq met collega’s. Wij geven je 3 leuke ideeën.

1. Houd rekening met het weer

We zijn in Nederland en dat betekent nou eenmaal dat er altijd kans is op regen. Daar kun je moeilijk over doen, je kunt er ook gebruik van maken. Want een barbecue met al je collega’s is al gezellig, je kunt het nog leuker maken door een partytent neer te zetten en die leuk aan te kleden. Een partytent huren Twente of op zoek naar partytentverhuur in zuid-oost Limburg? Het kan allemaal, je hoeft niet bang te zijn dat je zelf een enorme aankoop moet doen en in de weer moet met stokken en tentdoek. Door een partytent neer te zetten, creëer je een knusse, huiselijke sfeer en ’s avonds is het extra leuk doordat je er leuke lichtjes in kunt hangen. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat iedereen beschut is bij regen en wind en als je er wat heaters in zet, blijft iedereen ook lekker warm in geval van guur weer.

2. Kies voor een divers aanbod

Je kunt je er gemakkelijk vanaf maken en een paar stokbroden inslaan met drie soorten vlees en een bak salade. Maar ja, er zijn altijd mensen die net iets anders lekker vinden en bovendien, waarom zou je zelf moeilijk gaan doen? Bij de meeste slagerijen en cateraars kun je kant-en-klare barbecuepakketten samenstellen. Vaak zelfs met stokbrood en salade erbij en met een beetje geluk helpen ze je ook nog met wat lekkere vishapjes voor op de barbecue. Kortom, een divers aanbod realiseren hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, je moet er alleen de juiste professionals voor benaderen.

3. Wees zuinig met alcohol

Voor veel mensen hoort alcohol bij een barbecue, maar realiseer je dat je met collega’s bent en dat mensen beter niet teveel kunnen drinken. Gelukkig is dat helemaal geen probleem, want tegenwoordig zijn alcoholvrije cocktails helemaal hip en happening. Ook biertjes zijn er in allerlei lekkere smaken zónder alcohol dus niemand hoeft moeilijk te doen over drank.

Een personeelsfeest met barbecue organiseren is een fluitje van een cent. Met deze 3 tips maak je er een leuk evenement van.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hallo, ik ben Julia de Bruin. In het dagelijks leven ben ik grafisch ontwerper. Naast mijn fulltime baan vind ik het ook erg leuk om te schrijven. Ik vind ergonomisch werken heel belangrijk. Veel mensen krijgen lichamelijke klachten door bijvoorbeeld een verkeerde stoel en verkeerde zithouding. Een fitte werknemer is een goede werknemer! Daarom ga ik graag voor jullie op zoek naar de beste tips over goede ergonomische werkplekken en bijvoorbeeld een goede ergonomische zithouding.

Leave A Reply