Maak je saaie ordner aantrekkelijk: 5 tips

0

Een ordner is een map voor het ordelijk en overzichtelijk opbergen van papieren. De standaard omslag is gemaakt van stevig karton met grijs gewolkt papier aan de binnenkant. Er zijn ook ordners te verkrijgen in andere aantrekkelijkere materialen zoals kunstleer. Maar hoe maak je jouw saaie ordner nu echt aantrekkelijker?

1. File Art en FileStickers

Overal zijn ze wel aanwezig: ordners voor het opbergen van belangrijke documenten. Meestal zijn de ordners allemaal hetzelfde, geen één heeft iets unieks. Maar jij kan hier verandering in brengen. De collecties File Art en FileSticker bieden je nu de oplossing. Deze collecties bieden jou ordneretiketten met de de meest prachtige afbeeldingen. Zij helpen jouw kantoor een inspirerende en leuke ruimte te maken! Nu hoef je jouw ordners niet meer ergens in een gesloten kast te verbergen, juist nu mogen ze in het beeld blijven. Met hun fantastische afbeeldingen geven ze jouw kamer kleur en sfeer.

Filestickers
Bronnen: Giftguideonline.com.au, Amazon.co.uk en Objectmeteenknipoog.blogspot.nl

2. Diverse kleuren

Kleur je ordner! Vast en zeker heb jij wel een lievelingskleur, geef je ordners dan deze kleur! Wanneer je één kleur te saai vindt, kun je ook verschillende kleuren gebruiken.

3. Afbeeldingen

Misschien ben je voor jouw werk veel op reis en mis je dan soms je geliefden. Wat wel met jou mee gaat op reis zijn de ordners. Door middel van afbeeldingen zien jouw ordners er niet alleen fraai uit, ook word je blij van de afbeeldingen en word je vergezeld door jouw geliefden. Je kunt ze in allerlei vormen en maten op jouw ordners laten zetten.

4. Gebruik stickers

Doe eens een keer gek en ga naar de winkel en koop daar een groot pak vol stickervellen. Deze plak je vervolgens op je ordners, en voordat je het weet zien jouw ordners er niet meer saai uit maar extra creatief. Kies stickers die bij jouw persoonlijkheid horen, er is enorm veel keuze in stickers. Hou je van honden? Of is je hobby tennissen? Koop daar dan de bijpassende stickers van!

5. Schilderen

Misschien ben jij wel toevallig een geboren schilder of vind je schilderen gewoon heel leuk. Dan kun je jouw ordners gaan schilderen! Je hoeft geen ervaren schilder te zijn voor het schilderen van ordners. Wanneer je al een huis of een hond kan schilderen is jouw ordner al een stuk aantrekkelijker geworden. Misschien heb je wel kinderen, dan kunnen zij misschien jouw ordners voor je beschilderen. Niet alleen zijn jouw ordners dan leuk gepimpt, ze zullen je bij het gebruik er van laten denken aan jouw kinderen.

Beschilderde ordner
Bron: Stempelstudio.blogspot.nl

Hopelijk heb je nu ruim voldoende inspiratie gekregen om je ordners een beetje kleur te geven! Heb je zelf nog toffe ideeën voor het customizen van ordners? Deel het met ons in de comments.

Dit artikel werd je aangeboden door Valeda.nl, online warenhuis voor huis, hobby, school & kantoor. In ons assortiment vind je onder andere ordners en rugetiketten in verschillende kleuren – een mooie basis om te gaan customizen!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 3   Gemiddelde:  2/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply