10 creatieve voorbeelden van visitekaartjes

0

Visitekaartjes zijn te vinden in alle formaten, kleuren en allerlei vormen. Heb je wat inspiratie nodig? Wij hebben 10 zeer creatieve visitekaartjes voor jou hier verzameld. Laat je inspireren en maak de keuze die bij jou past!

Een bouwpakket

Dit visitekaartje is van een bedrijf dat onder andere installaties maakt en bestaat uit een bouwpakketje waar eenvoudig een mannetje van te maken is. Het visitekaartje past uitstekend bij de aard van het bedrijf, valt goed op en is een leuke decoratie.

Bouwpakket visitekaartje
Bron: Webdesignledger.com

Een cd-hoesje

Voor de mensen die muziek een leuk onderwerp vinden voor een visitekaartje is een een eigen cd-hoesje ontwerpen misschien wel erg leuk. Ben je actief in de muziekindustrie, dan is dit idee zeker geschikt voor jou!

Een onderzetter

Exploiteer je een kroeg, restaurant of een ander horeca bedrijf, dan is het leuk om als visitekaartje een onderzetter te gebruiken. Niet alleen een uniek idee, maar ook praktisch want je kunt de onderzetter niet alleen als visitekaartje gebruiken, maar dus ook werkelijk in de praktijk gebruiken!

Onderzetter visitekaartje
Bron: Hongkiat.com

De kaasschaaf

Ben je actief in de zuivelindustrie? Dan is dit visitekaartje misschien iets voor jou. Kaas is natuurlijk een echt Nederlands product, dus over de grens zul je met dit visitekaartje zeker de interesse wekken.

Kaasschaaf visitekaartje
Bron: Awebic.com

Een visitekaartje van metaal

Werk je bij een bedrijf waar veel gebruikt wordt gemaakt van gereedschap zoals bijvoorbeeld een fietsenwinkel. Dan is dit visitekaartje wel een erg leuk idee voor jouw bedrijf. Het visitekaartje heeft een handige functie, want je kunt het als gereedschap gebruiken voor het vastdraaien van bouten en moeren.

Metalen visitekaartje
Bron: Awebic.com

Een verzenddoos

Werk je in de transport? Dan krijg je elke dag vele dozen te zien. Een transportbedrijf heeft dan ook een minidoosje als visitekaartje ontwikkeld. Passend bij het bedrijf, uniek in vorm en erg creatief!

Doosje als visitekaartje
Bron: Webdesignledger.com

Een grafiek als visitekaartje

Een leuk visitekaartje voor iemand in de financiële sector. Deze vorm van visitekaartjes zou ook prima kunnen worden gebruikt voor een online marketing bureau.

Grafiek als visitekaartje
Bron: Awebic.com

De mediator

Dit visitekaartje kan in twee delen worden gescheurd. Erg toepasselijk als je mediator bent of scheidingsadvocaat. Een visitekaartje waar over is nagedacht; ieder de helft!

Scheidingsadvocaat visitekaartje
Bron: Webdesignledger.com

Bij de kapper

Een bekende kappersketen gebruikt een visitekaartje in de vorm van een kam. Wel erg toepasselijk. Het kaartje kan dan ook echt als kam worden gebruikt.

Met uitgesneden logo of vorm

Veel bedrijven gebruiken om op te vallen visitekaartjes waar een vorm is uitgesneden. Hierdoor vallen deze kaartjes toch wat meer op, het is een mooie manier om je logo nog wat meer naar voren te laten komen.

Visitekaartje met uitgesneden logo
Bron: Hongkiat.com

Heb jij nog leuke voorbeelden van creatieve visitekaartjes? Deel ze met ons in de comments!

Dit artikel werd je aangeboden door Pixiocard.com, leverancier van unieke visitekaartjes met video.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply