Roerstaafjes voor bij koffiebekers

0

Roerstaafjes voor bij koffiebekers nodig? Dan is het prettig om te weten wat er zoal verkrijgbaar is. Op basis daarvan kun je de beste beslissing maken en roerstaafjes bestellen die aansluiten op jullie wensen.

Roerstaafjes van hout bestellen

Wanneer je een kopje koffie drinkt is het belangrijk dat er geroerd wordt. Zo kan suiker en melk gemengd worden. Om dit op een stijlvolle manier te doen, kun je voor het traditionele roerstaafje van plastic of een roerstaafje van hout kiezen. Het grote voordeel van roerstaafjes van hout is dat je de roerstaafjes vrij eenvoudig in een langwerpige beker kunt doen, deze zijn namelijk in langere varianten verkrijgbaar dan de tegenhanger van plastic. Daarnaast schijnt hout volgens sommige gebruikers beter te zijn voor de smaak, je proeft het niet en de geur is volledig neutraal. Roerstaafjes worden door steeds meer fabrikanten gemaakt met FSC hout, dit betekent dat het materiaal uit gecontroleerde bossen komt. Zo weet je zeker dat het hout niet uit oerbossen komt en het milieu gespaard wordt. Een garantie om jouw kopje koffie met een goed gevoel te drinken. Wil je roerstaafjes voor thee, warme chocolademelk of soep gebruiken? Dan kan dat natuurlijk ook. Houten roerstaafjes bestel je meestal in dozen van 1.000 of 2.000 stuks. Op houten roerstaafjes is schaalvoordeel van toepassing, koop zoveel mogelijk voorraad in om het minst per doos te betalen.

Roerstaafjes van plastic bestellen

Wil je roerstaafjes inkopen? Dan denk je waarschijnlijk het snelst aan witte roerstaafjes van plastic. Deze roerstaafjes vind je overal terug waar er koffie of thee gedronken wordt en ze zijn eenvoudig in het gebruik. Doordat er een verdikking met twee gaatjes is aangebracht zal er snel geroerd kunnen worden. Plastic roerstaafjes zijn vaak iets goedkoper dan de varianten van hout. De meeste organisaties hoeven er daarom niet langer over na te denken en kiezen direct voor roerstaafjes van plastic. Vind je het hout iets mooier of bied je liever iets langere roerstaafjes aan? Dan ga je voor houten roerstaafjes. Meestal worden plastic roerstaafjes in dozen van 2.000 of 5.000 stuks besteld. Wanneer je meerdere dozen tegelijk bestelt zal de prijs per doos een stuk lager liggen.

Roerstaafjes in voordeelpakket bestellen

Naast roerstaafjes heb je waarschijnlijk nog meer nodig. Denk aan koffiebekers van karton of plastic en andere toebehoren zoals suiker en creamersticks. Suiker, creamersticks en  roerstaafjes worden meestal in een voordeelpakket aangeboden. Zo kun je al deze dozen vanuit één doos aanbieden bij de koffieautomaat, alles staat bij elkaar.

Wil je roerstaafjes of een voordeelpakket bestellen? Dan kun je dit het best online doen. Aanbieders kunnen via het internet de beste deals aanbieden en maken minder kosten dan een traditionele groothandel. Zo kunnen zij gemakkelijk op een C-locatie zitten en is er geen fysieke locatie nodig om klanten te ontvangen. Dit zie je terug in de verkoopprijs van roerstaafjes, aanbieders die voornamelijk online actief zijn bieden roerstaafjes tegen een zeer lage prijs aan.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply