Start het nieuwe jaar goed met deze 4 geschenkartikelen!

0

Het nieuwe jaar is pas net van start gegaan en misschien ga jij wel met een hoop goede voornemens het nieuwe jaar in. Dat kan natuurlijk op veel verschillende manieren. Misschien heb je een abonnement op de sportschool genomen of ga je voor een nieuwe uitdagende baan! Een andere optie is natuurlijk om niet alleen jezelf maar ook anderen een goed gevoel te geven. Dit kan met behulp van een nieuwjaarsgeschenk natuurlijk!  Om je een eindje op weg te helpen geven we je een aantal voorbeelden van geschenkartikelen!

1. Mini universele oplader

De universele oplader is een prachtig relatiegeschenk voor op kantoor, maar kan uiteraard ook prima thuis gebruikt worden. Met behulp van de USB-poort kunnen tot drie apparaten tegelijk worden opgeladen. Zo zorg je er dus voor dat je nooit meer met een lege batterij zit. De oplader is voor 1500 verschillende soorten mobiele apparaten geschikt, dus vrijwel alle mobiele apparaten zijn er op aan te sluiten.

2. Schrijfset

Op kantoor is het natuurlijk altijd handig om even vlug iets op te kunnen schrijven. Vaak doe je dit op je computer maar in sommige gevallen kan het handiger zijn om ‘hardcopy’ in de buurt te hebben. Daarvoor is er de Charles Dickens schrijfset. De set bestaat uit een mapje voorzien van een A5 notitieblok en kunststof balpen. Zo kun je altijd en overal de nodige aantekeningen maken en heb je je belangrijkste informatie altijd bij de hand.

3. Spaarvarken

Wellicht  niet het eerste geschenk waar je aan denkt maar daarom zeker niet minder nuttig of leuk. Met een spaarvarken op kantoor geef je iedereen de kans om een leuk bedrijfsspaarpotje te beginnen. Dit kan voor veel uiteenlopende zaken gebruikt wordt. Bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een nieuw koffiezetapparaat. Met deze spaarpot help je jouw relaties in ieder geval goed op weg met een spaarzaam 2017.

4. Multifunctionele bureaustandaard

Tot slot is er nog de multifunctionele bureaustandaard. Naast een klok doet dit apparaat ook dienst als kalender, thermometer en pennenhouder. Een leuke en praktische aanvulling voor ieder bureau en zorgt voor een opgeruimde werkplek waar pennen niet langer in het rond slingeren.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke relatiegeschenken te bedenken voor zakelijke partners. Vaak is een cadeautje op zich al een goed begin van het nieuwe jaar maar op deze manier geef je nog wat extra blijk van waardering. Laat je fantasie de vrije loop en zoek naar een persoonlijk geschenk waarmee het jaar 2017 niet meer stuk kan!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply