Top 5 bijzondere vergaderlocaties in Nederland

0

Een bijzondere locatie en een goede sfeer kunnen van grote invloed zijn op de effectiviteit van een vergadering. Niet alleen de motivatie van de deelnemers neemt toe maar ook creatieve ideeën komen beter tot stand. Wil je graag een vergadering organiseren op een unieke locatie? Lees dan snel verder, wij hebben vijf opties voor je op een rijtje gezet.

Boutique Hotel Sterrenberg, Otterlo

Midden in de natuur van de Veluwe bevindt zich een kleinschalige vergaderlocatie. Boutique Hotel Sterrenberg kenmerkt zich niet alleen door de omgeving maar ook door het bijzondere, rustieke interieur. Met zes verschillende zalen kun je in dit hotel terecht voor onder andere presentaties, meerdaagse meetings als inspiratievolle vergaderingen. Om het organiseren van de vergadering makkelijker te maken worden tevens verschillende arrangementen aangeboden.

Boutique Hotel Sterrenberg
Bron: Sterrenberg

Kasteel Woerden

Een perfecte combinatie van gastvrijheid, goede service en flexibiliteit: Kasteel Woerden in het Groene Hart. De opvallende monumentale locatie beschikt over maar liefst acht verschillende zalen en een maximale vergadercapaciteit van 120 personen. Zowel in het restaurant als het grand café kun je na afloop van de vergadering genieten van biologische lunch, diner of een borrel. De vergaderarrangementen zijn geschikt voor kleine én grote vergaderingen waardoor er voor ieder wat wils is.

Kasteel Woerden
Bron: Kasteel Woerden

Suite Hotel Pincoffs, Rotterdam

Ben je op zoek naar een luxe en hippe vergaderlocatie? Dan is Suite Hotel Pincoffs iets voor jou. De bijzondere omgeving vol oude havens en het uitzicht op de Maas zullen zonder twijfel bijdragen aan de creatieve input tijdens de vergadering. De twee vergaderzalen bieden ruimte aan maximaal twintig personen. Leuk om te weten: er wordt in het hotel gebruik gemaakt van groene stroom en biologische producten.

Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam
Bron: Hotel Pincoffs

Nanoos, Eindhoven

Kantoorruimtes hoeven zeker niet saai te zijn. De flexwerklocatie Nanoos bevestigt dit door de vestiging in een zakelijk kantoorgebouw en het alles behalve statische interieur. De vergader- en workshopruimtes zijn geschikt voor maximaal twaalf personen.

In de comfortabele loungeruimte kun je met groepen tot 100 personen terecht. Ook heb je vanaf de lounge toegang tot het buitenterras met een aangenaam uitzicht. Nanoos biedt geen specifieke vergaderarrangementen aan maar helpt je graag verder bij het regelen van een smakelijke lunch, diner of borrel.

Nanoos in Eindhoven
Bron: Nanoos

De Ruimte, Breda

De Ruimte, een vernieuwende vergaderlocatie in Breda, is van alle gemakken voorzien om jouw vergadering, meeting of brainstorm te laten slagen. Naast een hoog privacygehalte beschikt De Ruimte, dat gevestigd is in een voormalig schoolgebouw, ook over een gratis te gebruiken geluidsinstallatie. Extra fijn voor iedereen die snel trek krijgt tijdens het vergaderen: de locatie heeft een groot aanbod aan hapjes, diners en zoetigheden.

De Ruimte in Breda
Bron: De Ruimte Breda

Veel succes en plezier met het organiseren van een inspiratievolle vergadering!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 2   Gemiddelde:  5/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply