Verras je klanten met een lekker sinterklaasgeschenk

0

Hoor wie klopt daar? Vast iemand die wat lekkers komt brengen. Ook dit jaar viert heel Nederland op 5 december het sinterklaasfeest. En wij begrijpen als geen ander dat de kruidnoten, chocoladeletters, speculaas en ga zo maar door, niet kunnen ontbreken bij een feest als deze. Pak daarom uit en wees de Sinterklaas voor jouw personeel of klanten. Laat bijvoorbeeld een gevuld postdoosje vol met kruidnoten, chocolade en schuimpjes bij hen door de schoorsteen bezorgen. Zo heb je een echt sinterklaaspakketje. Wij geven je een aantal tips om je klanten te verassen met een heerlijk sinterklaasgeschenk. 

Een kleine attentie met sinterklaas

Een geschenk hoeft niet altijd groot te zijn om van waarde te zijn. Het gaat vaak toch meer om het gebaar. Veel bedrijven geven ook rond de kerstdagen een pakket of geschenk aan hun klanten, daarom volstaat een kleine attentie met sinterklaas vaak ook. Je kunt bijvoorbeeld chocoladeletters bestellen in de letter van het bedrijf van je klant (of juist de letter van je eigen bedrijfsnaam). Een ander ideetje is om te kiezen voor het geven van een jute zakje gevuld met strooigoed. Meer sinterklaas dan dit wordt het niet! 

Sinterklaasgeschenk zonder voedsel

Zeg je sinterklaas, dan zeg je lekkere versnaperingen. Pepernoten, schuimpjes en chocoladeletters zien we eind november en begin december al in overvloed liggen in de supermarkten. Wees uniek en geef is een sinterklaasgeschenk zonder al die zoete lekkernijen. Het is een optie om bijvoorbeeld een cadeaubon weg te geven, zodat jouw klanten zelf kunnen beslissen wat ze voor sinterklaas kopen. Ook kan je sommige personen enorm blij maken met een beautygeschenk. 

Personaliseer je sinterklaaspresentje

Pak is uit rond pakjesavond en laat jouw sinterklaasgeschenken personaliseren. Het is namelijk bij veel sinterklaasattenties mogelijk om je eigen twist te geven aan het product. Zo kan je bijvoorbeeld aan een blik met snoepgoed een eigen wikkel toevoegen en zijn er geschenkdoosjes die je in je eigen ontwerp kan laten bedrukken. Door het personaliseren van je sinterklaaspresentje geef je echt een uniek product weg, waarbij de klant meteen weet aan wie hij dit geschenk te danken heeft. 

Er zijn genoeg ideeën te verzinnen om je klanten te verblijden tijdens sinterklaas. Verras hen met een lekker sinterklaasgeschenk en bedank hen op deze manier voor jullie samenwerking. De kans is groot dat ze in de toekomst opnieuw zaken zullen doen met jouw organisatie. Laat het heerlijk avondje maar komen! 

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply