Een gietvloer op kantoor, wat zijn de voordelen?

0

Een gietvloer is heel erg trendy. Er zijn talloze redenen waarom bedrijven voor een gietvloer kiezen. Wat vooral opvalt bij een gietvloer is het grote ruimtegevoel dat deze geeft aan een kamer, kantoor of vergaderruimte. Een gietvloer geeft je kantoor zodoende extra allure. Wij zetten de voordelen van een gietvloer op kantoor even voor je op een rijtje.

Klassevolle uitstraling

Of het nu gaat om ruimtes waar klanten ontvangen worden, administratieve ruimtes of productie-afdelingen bijvoorbeeld, een gietvloer geeft allure aan je bedrijfsruimtes. Een gietvloer is naadloos en loopt door van muur tot muur. Men kan nog meer zeggen: deze vloer loopt door in elke kamer. Zo krijg je een groot ruimtegevoel en een chique look in je kantoorruimtes.

Makkelijk in onderhoud

Een gietvloer vraagt weinig onderhoud. Hij is namelijk afgewerkt met een vocht- en vuilwerende laag. Met een vochtig doek en een licht sopje maak je je vloer schoon. Mocht hij na een aantal jaren toch doffe plekken vertonen, dan bestaan er voldoende producten om je vloer terug zijn mooie uitstraling te geven. Indien je beschadigingen hebt of vlekken die je er niet meer uitkrijgt, kun je een gespecialiseerde firma aanspreken. Zij herstellen je vloer en maken hem terug als nieuw.

Een gietvloer is comfortabel en geluiddempend

Een gietvloer is vervaardigd uit polyurethaan. Dit is een zeer hoogwaardige en sterke kunststof. En gietvloer voelt warmer aan dan een keramische vloer. Dit creëert een zeer aangenaam gevoel op de werkvloer. De vloer is ook zachter en dempt het geluid meer dan bij een gewone vloer. Ook dit is belangrijk in kantoorruimtes.

Kies je eigen gietvloer

Een gietvloer wordt bij elk project van nul vervaardigd. Dit geeft jou de mogelijkheid om je gietvloer volledig zelf te kiezen. Je kiest voor eindeloos veel kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor één van je bedrijfskleuren.

Veiligheid boven alles

Een belangrijke reden om te kiezen voor een gietvloer is dat deze zeer veilig is. De vloer kan afgewerkt worden met een antislip laag, wat het risico op uitglijden sterk beperkt. Je kunt er met alle soorten schoeisel op lopen. Bedrijven uit de voedingssector krijgen een HACCP certificaat bij de vloer.

Snel geïnstalleerd

Een bijkomende reden waarom je een gietvloer zou kiezen is dat hij heel snel gegoten wordt. Soms volstaat één dag om je vloer te gieten. Voor een bedrijf is dit wel heel belangrijk!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply