De 3 leukste personeelsuitjes op een rij!

0

Als je personeel in dienst hebt, ben je daar natuurlijk elke dag opnieuw blij mee. Maar laat je dat wel vaak genoeg en duidelijk genoeg merken? Het is slim om je personeel regelmatig je waardering te tonen, dan zullen zij zich onderdeel van de familie voelen die jouw bedrijf is en dat komt de productiviteit natuurlijk weer ten goede. Tijd dus om een leuk uitje te organiseren. Weet je niet hoe of wat? Je kunt online veel tips voor het organiseren van een bedrijfsuitje vinden. Wij zetten de 3 leukste personeelsuitjes voor je op een rij.

1. De smaakpapillen uitdagen

Iets wat iedereen doet is eten en drinken. Waarom daar niet een leuk evenement van maken? Organiseer bijvoorbeeld een whiskyproeverij om je medewerkers eens wat anders te laten proeven dan bier en wijn. Je kunt zoiets zelf organiseren door bij een slijterij verschillende whisky soorten in te slaan. Bied iedereen blind de drankjes aan en laat de reacties maar komen. Gelijk een goede uitdaging voor medewerkers om zich te concentreren en zich even helemaal te focussen op hun gevoel. Iets waar je in de dagelijkse praktijk van je werk natuurlijk ook weer profijt van hebt.

2. Actief bezig zijn

Iets wat je in elk lijstje vol inspiratie voor een teamuitje tegenkomt, is natuurlijk fysiek bezig zijn. Onder de 3 leukste personeelsuitjes vind je ook leuke activiteiten. Je kunt medewerkers uitdagen door echt fysiek in actie te komen in een klimhal of tijdens een rondje kanoën. Maar je kunt het ook iets rustiger houden met bijvoorbeeld een huifkartocht of een escape room. De keuze op dit gebied is letterlijk reuze. Het belangrijkste is dat je iets zoekt dat bij je personeelsleden past. Ga bijvoorbeeld voor echte breinbrekers in de escape room als je een teamuitje organiseert voor mensen die de hele dag met hun hoofd bezig zijn. Maar voor mensen die graag met hun handen werken, is het misschien juist leuk om iets te maken dat een mooie plek in het bedrijf krijgt.

3. Voor de samenleving

Iets dat de laatste jaren steeds meer in opkomst is, is het personeelsuitje in dienst van de samenleving. Het is mogelijk om bijvoorbeeld de tuin op orde te maken bij een verzorgingshuis, de gymzaal van een school een likje verf te geven of de aangepaste fietsen bij een revalidatiecentrum schoon te maken. informeer eens bij instellingen en organisaties in de buurt van jullie bedrijf voor de mogelijkheden in jullie omgeving.

Natuurlijk is het belangrijkste dat iedereen lol heeft met een personeelsuitje. Zoek iets uit dat bij zoveel mogelijk mensen past en maak er een leuke dag van met z’n allen!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave A Reply