Deze 4 kantoorartikelen zijn onmisbaar op kantoor

0

Of het nu gaat om een groot kantoor of klein kantoor, ieder kantoor moet ingericht worden. Je hebt bureaus, stoelen, pc’s en andere kantoorartikelen/apparatuur nodig om je dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren. Maar behalve deze punten, zijn er natuurlijk nog een aantal andere zaken die op geen enkel kantoor mogen ontbreken! Welke benodigdheden dit zijn lees je in ons artikel over de top 4 onmisbare zaken op kantoor!

1. Een goed koffiezetapparaat

Wellicht wel één van de belangrijkste zaken die het verschil kan maken tussen een matig en fantastisch kantoor:, is een goed koffiezetapparaat! Vandaag de dag kom je dan ook niet meer weg met een ouderwets klein apparaatje. Verse gemalen bonen uit een machine met tientallen keuzes, is het helemaal! Naast dat dit een traktatie is voor je eigen medewerkers, kun je op deze manier ook je klanten of eventuele andere gasten op een hele positieve manier verrassen. Zo heb je meteen een streepje voor!

2. Veiligheidsartikelen

Waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel op je kantoor: de veiligheid. Je wilt immers eventuele risico’s, die jij en je personeel lopen, zoveel mogelijk beperken. Zorg daarom altijd dat er voldoende aandacht is voor zaken die te maken hebben met de veiligheid op kantoor. Daarbij kun je denken aan kantoorartikelen zoals brandblussers, luchtreinigers maar rook- of brandmelders. Wees er daarnaast ook zeker van dat deze artikelen regelmatig gecontroleerd worden. Vaak zijn hier wettelijke eisen aan verbonden. Zorg er dus voor dat je deze kent en voorkom onnodige boetes!

3. Duurzame kantoorartikelen

Daarnaast dient elk kantoor zich tegenwoordig bezig te houden met duurzaamheid. Doe je dit niet dan kan dit weleens schadelijk zijn voor je imago. Naast dat het positief is voor hetgeen dat je uitstraalt als bedrijf, kan het je op jaarbasis ook veel geld opleveren! Bijvoorbeeld omdat je bespaart op de energiekosten! Bij de term duurzame kantoorartikelen kun je denken aan recyclebare handdoeken op het toilet, of aan energiebesparende lampen!

4. Persoonlijke artikelen

Waarschijnlijk weet je dit niet, maar uit onderzoek is gebleken dat werknemers behoefte hebben aan persoonlijke bezittingen rondom hun werkplek. Bijvoorbeeld foto’s van naasten of andere voorwerpen. Gebleken is  dat het gevoel van thuis en een vertrouwde omgeving, de productiviteit van werknemers vergroot. Naast dat het een kantoor vele malen gezelliger maakt, zorg je dus ook voor beter presterende werknemers!

Om met elkaar een zo leuk mogelijk kantoor te maken kun je het best in overleg gaan met je medewerkers! Zo krijg je input vanuit verschillende invalshoeken en weet je zeker dat er niets ontbreekt op jullie kantoor!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 2   Gemiddelde:  3.5/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply