Geschenken voor op het kantoor, 6 tips

0

Wanneer jij jouw relaties blijk van waardering wilt geven, kan dit door middel van een relatiegeschenk. Deze relatiegeschenken kunnen verschillende doeleinden hebben en zowel geschikt zijn voor op het kantoor als buiten. Wil jij jouw relaties iets geven waar zij veel gebruik van zullen maken en wat goed van pas komt op het kantoor? Wij geven 6 tips!

1. Notitieblok

Digitaal werken wordt steeds populairder maar er gaat niets boven het zelf opschrijven van notities als herinnering en ideeënboek. Met een geschenk zoals notitieblokken geef je een veelgebruikt product weg dat iedereen op kantoor gebruikt. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een geschenkset met zowel een notitieblok als bijpassende pen. Wanneer je dit laat bedrukken met je logo, zullen je relaties vaak aan jouw bedrijf herinnerd worden. Geschenken met logo bedrukken is dus erg handig.

2. Bureauklok

Op kantoor heb je vaak te maken met deadlines. Deze variëren bijvoorbeeld van maanden, weken en dagen tot uren. Het is dus fijn als je de tijd goed in de gaten kunt houden terwijl je druk bezig bent met je werkzaamheden. Een geschikt geschenk voor kantoor is dus een bureauklok. Deze zijn er in diverse uitvoeringen, zo simpel en uitgebreid als je budget toelaat. Zo kan je ook een bureauklok cadeau geven waarbij een thermometer beschikbaar is, waarop de datum staat weergegeven en waar tevens ook een pennenbak bij hoort.

3. Waterflesjes

Haast onmisbaar op een kantoor zijn ook waterflesjes. Wanneer je een waterfles als geschenk geeft, draagt dit bij aan de gezondheid van het personeel en je eigen naamsbekendheid (bij het bedrukken van een waterfles). Er zijn waterflessen verkrijgbaar in diverse soorten, zo kan je kiezen voor recyclebare wegwerpflesjes, een bidon of een waterfles met infuser bijvoorbeeld. Naast gebruik op kantoor kan een fles ook veelvoudig gebruikt worden tijdens een actief evenement met het kantoor, tijdens vakantie, sport en dergelijke.

4. Luchtzuiverende plant

Veel mensen zitten hele dagen achter een bureau met computer, laptop en/of telefoon. Daarbij heeft men meestal een gevestigde plek en wordt hier vaak niet vanaf geweken. Dit betekent dat een frisse en zuivere lucht zeer belangrijk is binnen een kantoorpand. Diverse kamerplanten kunnen bijdragen aan luchtzuivering op kantoor. Maar let op: lang niet alle groene planten hebben deze werking, lees je dus goed in en bestel een luchtzuiverende plant bij een relatiegeschenk webshop die je dit aanbiedt met uitleg en advies.

5. Zonne-energie oplader

De meningen over relatiegeschenken verschillen soms sterk van elkaar, echter geloven wij erin dat als je een goed doordacht geschenk geeft, dit je veel moois kan opleveren. Denk bijvoorbeeld ook aan milieubewuste geschenken voor op het kantoor. Een zonne-energie oplader bijvoorbeeld, die kan dienen voor diverse apparaten zoals: telefoons, tablets en dergelijke. Uiteraard ligt dit aan de energiecapaciteit die de oplader te bieden heeft. Een zonne-energie oplader kan zowel op het kantoor als buiten het kantoor functioneel zijn. Mochten de werkgevers of werknemers regelmatig de weg opgaan, dan is dit een ideaal geschenk.

6. Rekenmachine

Indien je op kantoor werkt binnen de marketingbranche, scheepvaartbranche of dergelijke, komt een rekenmachine altijd wel van pas. Vaak zijn er namelijk toch zaken die je even moet uitrekenen, zoals het controleren van een factuur of om uit te rekenen hoe veel tijd je in totaal kwijt gaat zijn aan een project. Een rekenmachine is binnen elk kantoor dus een veelgebruikt product. Wees slim, bedruk je logo op de rekenmachine en zorg dat niemand van jouw relaties je kan vergeten!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply