6 kantoorartikelen die je een relatie kan schenken

0

Zijn jouw relaties vaak op kantoor te vinden? Dan kun je, in plaats van het geven van standaard relatiegeschenken zoals sleutelhangers en USB-sticks, ook denken aan het kiezen voor handige kantoorartikelen. Zo zullen je relaties tijdens het werk vaak aan jou én jouw bedrijf herinnerd worden. In dit artikel hebben we 6 kantoorartikelen onder elkaar gezet die je een relatie kan schenken.

1. Tablet houder

Er wordt op kantoor tegenwoordig steeds vaker gebruik gemaakt van tablets. Door jouw relatie een tablethouder te schenken laat je merken dat je meegaat met de laatste digitale trends. Kies bijvoorbeeld voor een leren tablethouder voor een extra luxe uitstraling. Natuurlijk wordt de tablethouder met jouw logo nét iets mooier.

2. Notitieboekje

Met het schenken van een notitieboekje zit je altijd goed. Vooral voor mensen die veel op kantoor zijn en een drukke baan hebben komt een notitieboekje altijd goed van pas. Kies voor een notitieboekje met een herkenbare kleur uit jouw huisstijl en laat het met een onopvallend logo bedrukken. Hoe mooier het eindresultaat, hoe groter de kans dat jouw relatie het notitieboekje daadwerkelijk zal gebruiken.

3. Eco notitieboekje

Een ander alternatief voor het schenken van een notitieboekje, is het schenken van een eco notitieboekje. Het boekje, dat gemaakt is van gerecycled materiaal, zal vooral bij relaties die veel waarde hechten aan duurzaamheid in de smaak vallen. Ook kun je kiezen voor een bijpassende eco balpen.

4. Briefopener

Je denkt er misschien niet direct aan, maar het schenken van een briefopener is ook een optie. Dit relatiegeschenk zal hoe dan ook goed van pas komen op kantoor. Wedden dat jouw relatie nog nooit een briefopener heeft gekregen met een logo?

5. Bureauklok

Wanneer je op kantoor werkt kijk je automatisch een aantal keer per dag naar de tijd. Door jouw relatie een bureauklok te schenken kun je er zeker van zijn dat ze minimaal één keer per dag een glimp van jouw mooie logo opvangen.

6. Telefoonhouder zitzak

Dit relatiegeschenk wordt gegarandeerd een favoriet: de telefoonhouder zitzak. Onze smartphones liggen over het algemeen, en vooral wanneer de telefoon zakelijk wordt gebruikt, vlak naast ons op de bureautafel. Naast dat het handig is om een houder voor je telefoon te gebruiken, ziet dit geschenk er ook nog eens hip uit. Vooral bij jonge bedrijven en relaties zal dit geschenk in de smaak vallen.

Welk kantoorartikel zou jij aan jouw relatie willen schenken?

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply