Een goochelaar inhuren voor je bedrijfsfeest: 5 tips

0

Staan er binnen jouw bedrijf een aantal bedrijfsfeesten gepland maar heb je geen idee voor wat voor entertainment je moet kiezen? Denk dan eens aan een goochelaar. In dit artikel vertellen we je meer over het inhuren van een goochelaar voor je bedrijfsfeest en geven we je verschillende tips.

1. Kies voor verrassend entertainment

Tijdens het organiseren van een bedrijfsfeest kun je ervoor kiezen om alleen een band of muziek te regelen. Ook kun je de keuze maken om jouw (bedrijfs)feest nóg specialer te maken door het inhuren van een goochelaar. Goochelshows zijn namelijk weer helemaal terug van weggeweest. Omdat het de laatste jaren niet gebruikelijk was om een goochelaar op een bedrijfsfeest te laten optreden, zullen de gasten verbaasd en verrast zijn. Het doel hierbij is natuurlijk dat de gasten met een lach terugkijken naar jouw bedrijfsfeest!

2. Een goede start

Het begin van de borrel of het feest kan soms stroef verlopen, vooral wanneer veel gasten elkaar niet kennen. Door een goochelaar in te huren zorg je ervoor dat het sneller op gang komt. Een goochel act zorgt direct voor een goede sfeer en een connectie tussen de aanwezigen. Hoe beter de start van het feest verloopt, hoe groter de kans dat het positieve gevoel de gehele avond voelbaar is.

3. Humor zorgt voor eenheid

Een goochelaar laat jouw personeel en/of gasten verbazen en nog belangrijker: hij laat de gasten lachen. Vind je het belangrijk dat het bedrijfsfeest voor meer eenheid onder de genodigden zorgt? Dan draagt het inhuren van een goochelaar hier aan bij. Humor zorgt namelijk voor eenheid!

4. Gespreksstof voor gasten

Merk je dat de bedrijfsfeesten die je tot nu toe hebt georganiseerd snel worden vergeten? Dit zal veranderen zodra je ervoor kiest om een goochelaar in te huren. Het zorgt er namelijk voor dat de gasten gespreksstof hebben om nog lang over na te praten. Je zult al snel merken wat voor indruk bijzonder entertainment achterlaat op de aanwezigen.

5. Voor elk feest een geschikte show

Het is goed om te weten dat je, bij het inhuren van een goochelaar, kunt kiezen uit verschillende goochelshows. Zo kun je rekening houden met de doelgroep en het thema van het bedrijfsfeest. Naast dat er verschil is in shows voor volwassenen en kinderen, kun je er ook voor kiezen om een speciale act te kiezen. Een voorbeeld hiervan is een middeleeuwse act.

Extra tip: vond je personeel de goochelshow zó leuk dat ze graag meer willen zien? Kies er dan eens voor om een ‘magic workshop’ te organiseren als bedrijfsuitje!

Veel succes met het regelen van het entertainment voor jouw bedrijfsfeest of borrel.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply