Brandblussers op kantoor worden kunstwerken: 5 voorbeelden

0

We kennen ze allemaal, de rode brandblussers aan de muur. Sommigen hangen behoorlijk in het zicht, anderen zijn weggewerkt achter een deurtje. De brandblusser is meestal niet het ‘pronkstuk’ van je pand, maar dat kan het zeker wel worden. Wij geven je een vijftal voorbeelden.

Het voornaamste doel van een brandblusser is het helpen bij kleine brandjes. Omdat er in geval van een brand maar weinig tijd is, moeten brandblussers goed bereikbaar zijn en opvallen – je wilt tenslotte niet dat je medewerkers nog twijfelen waar de brandblusser hangt. Een aantal kunstenaars hebben de brandblusser extra opvallend gemaakt en bovendien echt onderdeel gemaakt van het interieur.

Scuba diving

Een van de mooiste voorbeelden van brandblusser kunst is deze brand lijkt op een scubafles. Rondom de fles is een duiker te zien. Leuk als wandtekening op je kantoor zodat de brandblusser opvalt op een bijzondere, vernieuwende manier.

Brandblusser kunst scuba diver
Neschen.nl
Brandblusser kunst met twee brandblussers en een duiker
USPCreative.com
Brandblusser om de hoek
Flickr.com

Je kan er niet alleen mee duiken natuurlijk. Waarom niet juist de lucht in met een jetpack?

Brandblusser als jetpack
Neschen.nl

Brandslanghaspels

Bovenstaande voorbeelden zijn ideaal als je een poederblusser op kantoor hebt. Maar wat als je een brandslanghaspel hebt en daar wat bijzonders mee wilt doen? Voor de afdeling klantenservice is deze creatie wel een een tof idee:

Brandblusser als headset
Neschen.nl

Uiteindelijk draait het er natuurlijk niet om hoe de brandblusser eruit ziet. Het belangrijkste is dat hij er is en dat hij werkt. Want een ongelukje zit in een klein hoekje. En vergeet ook niet wie hem bedient. Je brandblusser kan aanwezig zijn en het vuurtje ook, maar jij zal als kantoormedewerker ermee aan de slag moeten gaan.

Heb je zelf nog creatieve ideeën voor brandblussers op kantoor? Deel ze met ons in de reacties of op social media!

Dit artikel werd je aangeboden door Brandblusser XL, de webshop voor brandblussers. We leveren onder andere brandblussers, brandslangen en andere brandwerende middelen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  1/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply