Kantoormeubelen gemaakt middels spuitgieten, 4 voorbeelden

0

Ben je op zoek naar een origineel kantoor? Wil jij graag eens iets anders dan alle andere kantoren die je in Nederland vaak ziet? Dan is het vormen van kantoormeubelen met behulp van spuitgieten misschien wel iets voor jullie. Met spuitgieten kun je namelijk heel eenvoudig vormgeven aan eigen ontwerpen van metaal en/of plastic. Hiermee creëer je dus een compleet eigen stijl en kun je heel makkelijk een eigen ‘lijn’ opzetten. Zo stem je jouw kantoor helemaal af op je eigen wensen. Om je een betere indruk te geven van wat spuitgieten kan betekenen geven we je hier vier meubels ter inspiratie!

1. Tafels

Het eerste meubel dat zich uitstekend uitleent om te laten spuitgieten met een spuitgieter, is natuurlijk een tafel of bureau. Heb je altijd al een bureau willen hebben dat je zelf kunt ontwerpen? Met spuitgieten is dat mogelijk. Vind je het lastig om een eigen ontwerp te maken? Dan kun je natuurlijk altijd om advies vragen bij een professionele spuitgieter. Zij kunnen dan samen met jou kijken naar een geschikt ontwerp waarin je al je wensen en behoeften kunt laten verwerken zodat je tot het beste resultaat kunt komen.

2. Stoelen

Ook zelfgemaakte stoelen zijn uitstekend geschikt om te laten spuitgieten. Zo bepaal je namelijk makkelijk de breedte van het zitvlak. De hoogte van de stoel en een aantal andere belangrijke eigenschappen. Ook kun je zelf kiezen wat betreft de verschillende soorten materialen die je gebruikt voor je eigen kantoorstoelen. Zo zorg je voor de ideale stoel die je ook nog eens helemaal zelf ontworpen hebt! Misschien kom je zelfs wel in aanmerking voor de Dutch Design Awards!

3. Accessoires

Neem bijvoorbeeld de populaire ‘dopper’ Deze flessen van kunststof zijn ook gemaakt met behulp van spuitgiettechnieken. Zo kun je dus allerlei handige accessoires op kantoor vorm laten geven met behulp van spuitgieten. Voor alle mogelijkheden kun je het beste contact opnemen met een professionele spuitgieter. Zij kunnen je laten zien wat er allemaal mogelijk is en hoe spuitgieten het beste ingezet kan worden voor jouw kantoormeubelen.

4. Overige

Tot slot zijn er natuurlijk nog veel meer kantoormeubelen te maken met behulp van spuitgiettechnieken. Denk bijvoorbeeld aan kasten of planken aan de muur. Je kunt ze zelf ontwerpen zoals jij dat graag wilt. Daarnaast zorgen kantoormeubelen die je spuitgiet voor een geheel eigen stijl en een gezellige en moderne uitstraling. Ben je op zoek naar een bepaald meubel maar kun je het nergens vinden? Misschien is het dan wel mogelijk om dit te laten spuitgieten!

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden met spuitgieten eindeloos. Indien je geïnteresseerd bent raden we je daarom aan contact op te nemen met een spuitgietbedrijf. Zo ontdek je snel wat de mogelijkheden voor jou zijn!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply