3 ideeën voor het vernieuwen van je kantoorinrichting

0

Zo nu en dan kan je kantoor schreeuwen om een nieuwe stijl. Een grote of kleine opknapbeurt kan in zo’n geval uitkomst bieden. Wellicht hoef je alleen de meubelinrichting wat te veranderen. Andere meer drastische gevallen vragen om wat meer aanpassingen. Maar hoe kun je nu het best je kantoorstijl eenvoudig veranderen? In dit artikel geven we je drie zaken die heel bepalend zijn voor je kantoorinrichting waarmee je eenvoudig een andere stijl neer kunt zetten!

1. Kantoormeubelen en inrichting

Allereerst is natuurlijk de inrichting van het kantoor en de meubelen die je daarvoor gebruikt, van groot belang. Kiest jouw kantoor met name voor modern of juist voor klassiek? Misschien zijn je kantoormeubelen zoals de stoelen of de bureaus wel gewoon versleten. Bekijk daarom goed of wat aanpassingen op dit gebied je verder kunnen helpen. In zo’n geval kun je namelijk ook eenvoudig de opstelling in je kantoor veranderen waarmee je gemakkelijk je kantoor een andere stijl aan kunt meten. Ga je op zoek naar nieuwe meubels, overleg dan uiteraard eerst met je collega’s. Bespreek welke mogelijkheden er zijn en waar de voorkeuren naar uit gaan. Zo zorg je voor ieder wat wils!

2. Vloer

Een ander heel bepalend aspect van jullie kantoorruimte is de vloer die er ligt. Misschien is de vloer wel helemaal versleten of is het hoog tijd voor een hele andere soort vloer. Er zijn namelijk eindeloos veel keuzes wanneer het aankomt op de verschillende soorten vloeren die er bestaan. Een eikenhouten vloer, natuursteen of bijvoorbeeld laminaat. Kies een vloer die past bij de stijl van jouw bedrijf en let uiteraard ook op de intensiteit waarmee de vloer gebruikt gaat worden. Zo kies je eenvoudig een vloer die je helpt om je kantoorinrichting te vernieuwen en ziet je kantoor er ook gelijk weer een stuk beter uit. Een nieuwe vloer verandert meer dan je wellicht in eerste instantie denkt!

3. Muren

Tot slot zijn er natuurlijk nog de muren. Deze bepalen voor een groot deel in hoeverre je de ruimte in een kamer ervaart. Kies je voor geverfde muren of juist voor behang? Met de muur in een ruimte kun je de ruimte groter of kleiner laten lijken en kun je voor een hele strakke of juist wat ‘lossere’ uitstraling kiezen. Zo bepaal je hoe een ruimte overkomt op je gasten.

Indien je het lastig vindt om te bepalen hoe je jouw kantoor moet inrichten kun je uiteraard advies vragen aan een expert. Zij kunnen je helpen bij het inrichten van je kantoor op een manier zoals jij dat graag zou willen!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply