3 toffe ideeën voor meubels op jouw kantoor

0

Een van de ruimtes waar je vaak een groot gedeelte van je tijd doorbrengt, is een kantooromgeving. Om die reden is een fijne werkomgeving wel zo wenselijk. In dit artikel beschrijven wij drie toffe ideeën voor meubels op jouw kantoor. Ideeën met betrekking tot meubels die je aan kunt schaffen of waar je een andere draai aan kunt geven en wat je met meubels zou kunnen doen. Voor een prettige kantooromgeving raden wij een combinatie van onderstaande drie ideeën aan: beweeg, kleur en stof!

Beweeg!

Uit een recent onderzoek van de Universiteit Maastricht blijkt dat mensen die veel zitten risico lopen op diabetes. Een van de momenten waarop je vaak veel zit, is tijdens kantooruren. Om dat vele zitten zoveel mogelijk te beperken, richt vernieuwend kantoormeubilair zich meer en meer op de nieuwe werkhouding volgens Het Nieuwe Werken. Hierbij wordt getracht de gezondheid van werknemers te bevorderen en dus het zitten zoveel mogelijk tegen te gaan door meer in beweging te zijn. Naast de bekende (ook een idee) zit-sta werkplek, waarbij het bureau in verschillende hoogtes verstelbaar is, bestaat er ook de Oxidesk. Hoe tof is het om zoiets op jouw kantoor te hebben? De Oxidesk is een soort van hometrainer met een bureau. Terwijl je in beweging bent, kun je gewoon blijven werken. Bijkomend voordeel is dat beweging ook voor extra zuurstof naar de hersenen – en dus betere werkprestaties – zorgt. Je kunt hier ook, letterlijk en figuurlijk, een andere draai aan geven. Dat is nog eens vernieuwend denken in kantoormeubilair!

Kleur!

Een van de andere toffe ideeën voor kantoormeubelen die wij graag met je willen delen, heeft te maken met kleur. Bij een moderne kantoorinrichting hoort – naast een neutrale basis met onder andere grijs-, wit- en zwarttinten – kleur. Probeer met een bepaalde kleurtint een persoonlijke touch aan de kantoorinrichting te geven. Een van de manieren waarop je dat zou kunnen doen, is door kleurrijke design bureaustoelen aan te schaffen. Wat dacht je van bureaustoelen in de kleur van de huisstijl? Het zijn deze kleurrijke design bureaustoelen die ons bij het volgende toffe idee voor meubels op jouw kantoor brengen.

Stof!

Naast het eenvoudigweg aanschaffen van design bureaustoelen met een kleurtje, kun je er ook voor kiezen om zelf creatief met stof bezig te zijn. Zo is paneelstof uitermate geschikt voor projectmatige doeleinden, zoals het bekleden van de wanden en panelen op kantoor. Een voorbeeld van een prachtige kwaliteit paneelstof met dito structuur is de Vyva Fabrics Viva Cover. Deze stof heeft een lichte nerfstructuur en is verkrijgbaar in drie Scandinavische kleuren. De onderzijde van de toplaag die gemaakt is van vinyl, is voorzien van een foamlaag die vlam vertragend is. Het is deze iets opdikkende laag die zorgt voor een rijke en warme uitstraling. Behalve het bekleden van de wanden en panelen op kantoor, kun je met een meubelstof ook bureaustoelen bekleden. Hoe tof is het om op je bureaustoel naar eigen ontwerp te zitten? Reken maar dat naar je werk gaan in dat geval nóg leuker is!

Wij denken dat je met een combinatie van bovenstaande drie ideeën een prettige kantooromgeving weet te creëren. Welke toffe ideeën voor kantoormeubelen weet jij nog meer?

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Eigenaar van Het Kantoorkompas

Leave A Reply